Τετ α τετ με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε σήμερα ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ξενάγησή του  στον Πύργο του Πειραιά, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο » μεγάλο λιμάνι».
Μάλιστα στην ομιλία του που ακολούθησε στην πλατεία Κοραή ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εμβληματικό έργο της αξιοποίησης του Πύργου,  το οποίο κατάφερε να «ξεμπλοκάρει» μετά από 45 και πλέον χρόνια αδράνειας και να υλοποιήσει  η  σημερινή Δημοτική Αρχή Πειραιά.

Συγκεκριμένα  ανέφερε ότι το έργο του Πύργου είναι η καλύτερη εικόνα της Ελλάδας που αλλάζει και πως ο Πειραιάς προοδεύει και είναι μια καλύτερη πόλη με σημαντικά αναπτυξιακά έργα.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Δημάρχου Πειραιά στα προσωπικά του social media…

Υποδέχθηκα σήμερα τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στον Πύργο του Πειραιά όπου τον ξεναγήσαμε μαζί με εκπροσώπους της κοινοπραξίας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Piraeus Tower κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο. Ο πρωθυπουργός εξήρε τη σημασία του εμβληματικού αυτού δημοτικού έργου που αναβαθμίζει τον Πειραιά και το πρώτο λιμάνι της χώρας. Επίσης τόνισε τη σημασία της έναρξης λειτουργίας του Μετρό αλλά και τη θετική εξέλιξη σε σχέση με το υπό ανέγερση νέο Δικαστικό Μέγαρο. Στη συνέχεια παραβρέθηκα στην ομιλία του στην πλατεία Κοραή, όπου με ικανοποίηση τον άκουσα να λέει ότι ο Πειραιάς είναι μια πολύ καλύτερη πόλη με σημαντικά αναπτυξιακά έργα.
Είναι προφανές ότι κάθε φορά που Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέπτεται την πόλη του Πειραιά, μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.