
Απάντηση Τσίπρα σε Σκέρτσο για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι πολίτες θα ξεχάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όχι τις γερμανικές αποζημιώσεις
Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο γύρω από το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και των χρημάτων που ζητά η χώρα μας από τη Γερμανία από τον Αλέξη Τσίπρα.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το Αγρίνιο όπου απηύθυνε ομιλία, τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δια του κ. Σκέρτσου μάς είπε να ξεχάσουμε τις γερμανικές επανορθώσεις».
«Του απαντώ από την πλατεία του Αγρινίου, που ήταν τόπος ηρωικός όπως σχεδόν κάθε τόπος της χώρας μας με εκτελέσεις, κακουχίες, βασανισμούς: Εάν κάποιον θα ξεχάσουμε από τις 22 του Μάη είναι εσένα, κ. Μητσοτάκη» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
«Δε θα ξεχάσουμε όμως την ιστορία μας, το εθνικό μας χρέος» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας