
Επεισόδια στα Εξάρχεια: Νύχτα έντασης με «βροχή» μολότοφ – Μια προσαγωγή
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή.
Επεισόδια με μολότοφ και φωτιές σε κάδους απορριμμάτων σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή των Εξαρχείων.
Στις 00.23 μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκαν με μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Διδότου, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε ένα όχημα.
Από τις 00.30 έως τις 0.50, ομάδες ατόμων πετούσαν μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις στις οδούς Κωλέττη, Ζωοδόχου Πηγής, Ναυαρίνου και Τζαβέλλα ενώ έβαλαν φωτιές και σε κάδους.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μία προσαγωγή.
- «Ο Καρέτσας στο στόχαστρο της Τσέλσι και άλλων ομάδων της Premier League»
- Νέα Αριστερά για επίσκεψη Μακρόν: Ο Μητσοτάκης πορεύεται για ακόμη μια φορά δουλοπρεπώς
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Οι εκλογές, η επαρχία, το σινεμά – «Προεκλογικές Εκστρατείες: Δημοκρατία ή Χειραγώγηση» στην Ταινιοθήκη
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη οδηγός μηχανής για υπερβολική ταχύτητα – Έτρεχε με 149 χλμ. σε περιοχή με όριο τα 50
- Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα δύο πρώτα ματς με τη Μονακό (pic)



