Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιορτή της Μητέρας: Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας που έχασε πρόσφατα το μωρό της

Γιορτή της Μητέρας: Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας που έχασε πρόσφατα το μωρό της

«Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους τις επισκέφτηκαν για λίγο...»

Με ένα κείμενο από καρδιάς η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, μιλά για την μητρότητα, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας.

Η ίδια στις 21 Απριλίου έχασε το μωρό που κυοφορούσε, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σήμερα, βρήκε τη δύναμη ψυχής να ευχηθεί σε όλες τις μανούλες του κόσμου χρόνια πολλά, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις μητέρες που τα παιδιά τους «τις επισκέφτηκαν για λίγο».

Στην ανάρτησή της δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την περίοδο που ήταν ακόμη έγκυος και στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους, τις επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που υιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανούλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!».

Η ανάρτησή της

Η ανάρτηση για τον χαμό του μωρού

Στις 7 Μαΐου η Ήρα Κατσαντώνη δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χέρι της, από την ημέρα που βρέθηκε στο νοσοκομείο και στη λεζάντα της ανάρτησής της εξέφρασε τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024