Κατέληξε ο οδηγός της μηχανής, που ενεπλάκη σε τροχαίο, λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Πέμπτης (11/5/23), στο ρεύμα καθόδου της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο.
Λεωφορείο το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με τον αναβάτη να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός της μοτοσικλέτας, κατέληξε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για νεαρό ειδικό φρουρό.
Υπό κράτηση ο οδηγός του λεωφορείου
Ελαφρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ο ίδιος βρίσκεται υπό κράτηση μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας