Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Η αγορά του πρώτου της σπιτιού έγινε «εφιάλτης» - «Βγαίνουν από παντού φίδια»

ΗΠΑ: Η αγορά του πρώτου της σπιτιού έγινε «εφιάλτης» – «Βγαίνουν από παντού φίδια»

Η γυναίκα ξόδεψε τις οικονομίες μίας ζωής για να αγοράσει το ιδανικό σπίτι για την ίδια και την οικογένειά της και διαπίστωσε πως έχει «καταληφθεί» από δεκάδες μεγάλα φίδια.

Τον απόλυτο τρόμο βιώνει μία γυναίκα με τα παιδιά της στο Ντένβερ του Κολοράντο καθώς η ευτυχία από την αγορά του πρώτου της σπιτιού μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

Αφού έψαξε σπίτια για εβδομάδες η Άμπερ Χολ βρήκε το ιδανικό ακίνητο, είχε κήπο, τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια και έτσι τα δύο παιδιά της και τα δύο σκυλιά της θα μπορούσαν να το απολαύσουν και να ζήσουν άνετα.

Αυτό όμως που δεν γνώριζε ήταν ότι το σπίτι είχε καταληφθεί από ανεπιθύμητους επισκέπτες. Συγκεκριμένα πριν ακόμα ξεπακετάρει και μόλις μετακόμισε ανακάλυψε ότι οι τοίχοι του σπιτιού είχαν καταληφθεί από φίδια.

Το πρώτο φίδι εντοπίστηκε από τον έναν σκύλο της στο γκαράζ μόλις έφτασε στο σπίτι. «Προσπαθούσα να ξεπακετάρω και ο σκύλος άρχισε να περπατάει αργά. Πήγα να δω τι κοίταζε πιστεύοντας ότι είναι κάποια αράχνη ή κάποιο άλλο παρόμοιο έντομο, αλλά υπήρχαν δύο μικρές τρύπες και είδα φίδια να έρπονται, οπότε πανικοβλήθηκα», είπε αρχικά μιλώντας στο denver7.com.

Σύμφωνα με την ίδια τα φίδια ήταν σοκαριστικά μεγάλα και υπήρχαν ακόμα και δίπλα από την πόρτα σε μία χαραμάδα του τοίχου. Μάλιστα όπως είπε έβαλε το χέρι της κι ένιωσε ζέστη, κάτι που την έκανε να πιστεύει ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα φίδια.

Μόνο τις πρώτες 10 ημέρες εντόπισε 10 φίδια.

«Είναι σοκαριστικά μεγάλα. Μετά από έρευνα όλοι μου λένε ότι μοιάζουν με κάποιο είδος θαμνόφιδου. Αλλά με προειδοποιούν ότι δεν βλέπουν συχνά τόσο μεγάλα φίδια», είπε ακόμα.

«Δεν μπορώ να ξεπακετάρω τα πράγματά μου επειδή φοβάμαι ότι θα υπάρχουν φίδια μέσα στα κουτιά ή κάτω από αυτά. Είναι σαν να πέφτεις στο κρεβάτι και αν το σεντόνι τρίβει το πόδι σου, σηκώνεις αμέσως τα σκεπάσματα ή πηδάς πάνω για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί», συμπλήρωσε.

«Φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα κρεβάτια μας, φοβόμαστε να πάμε στο μπάνιο»

Όπως είπε προσέλαβε έναν ειδικό πάνω στα φίδια για να προχωρήσει στον εντοπισμό και στον καθαρισμό του χώρου.

Σύμφωνα με τη Χολ κανένα από τα φίδια δεν έχει σκοτωθεί και όπως της είπε ο ειδικός τα φίδια έχουν δημιουργήσει κάποια φωλιά κάπου κάτω από το σπίτι, πιθανότατα στο γκαράζ και πρέπει να υπάρχουν στον χώρο για τουλάχιστον δύο χρόνια προκειμένου να γίνουν τόσο μεγάλα και να φτάσουν σε αυτό το μέγεθος.

«Δεν αισθάνομαι σαν να είμαι η πρώτη που τα βρίσκω και δεν πιστεύω ότι κάποιος θα πει πως γνώριζε ότι υπήρχαν εκεί», είπε ακόμα η Χολ. «Είναι σκληρό, είμαι 42 χρονών και αυτό είναι το πρώτο μου σπίτι. Εργάστηκα όλη μου τη ζωή γι’ αυτό και δεν μπορώ να το απολαύσω ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου. Φοβάμαι μέχρι θανάτου».

«Τα παιδιά μου κι εγώ φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα κρεβάτια μας, φοβόμαστε να πάμε στο μπάνιο επειδή μπορεί να βγουν από την τουαλέτα», είπε ακόμη η 42χρονη.

«Έχω πληρώσει ήδη 1.000 δολάρια για το κυνήγι των φιδιών»

Η Χολ είπε ακόμα ότι μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει 1.000 δολάρια για τον εντοπισμό των φιδιών, ωστόσο δήλωσε ότι δεν θα αισθανθεί ασφαλής μέχρι να ανοίξει το μπετόν από τους τοίχους και εντοπίσει που ζουν τα φίδια.

«Έχω πληρώσει ήδη 1.000 δολάρια για το κυνήγι των φιδιών και τις παγίδες», είπε χαρακτηρίζει.

Ακόμα όπως υποστηρίζει από όλα αυτά τα φίδια που εντόπισε σπίτι της, της έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό καθώς όπου πάει νομίζει πως βλέπει φίδια και μπέρδεψε έναν φορτιστή που ήταν μπλεγμένος σε μία καρέκλα με φίδι. «Πλέον έχει αρχίσει να παίζει παιχνίδια και το μυαλό μου. Βλέπω φίδια όπου πηγαίνω», είπε μιλώντας στο CNN.

Το Denver7 απευθύνθηκε στην εταιρεία ακινήτων που βοήθησε τη Χολ να αγοράσει το σπίτι και υποστήριξε ότι αν κάποιο στέλεχος είχε εντοπίσει φίδια θα ενημέρωνε και προσέθεσε πως είναι η πρώτη φορά που ακούνε για φίδια σε κάποια από τις περιουσίες της εταιρείας.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024