Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα στέφθηκε βασίλισσα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα στέφθηκε βασίλισσα μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

«Η Diana θα μπορούσε να είναι η καλύτερη βασίλισσα που η Αγγλία ονειρεύτηκε ποτέ»

Λίγα 24ωρα μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της βασίλισσας Καμίλα της Αγγλίας, πολλοί θα αναρωτήθηκαν πώς θα ήταν ως βασίλισσα, η πριγκίπισσα Νταϊάνα που έχασε άδοξα τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Και στο σημείο αυτό έρχεται να πάρει θέση για άλλη μία φορά η τεχνητή νοημοσύνη.

Το περιοδικό μόδας Basic ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μερικές εικόνες της Diana ως βασίλισσα που δημιουργήθηκαν με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

«Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα… Η Diana θα μπορούσε να είναι η καλύτερη βασίλισσα που η Αγγλία ονειρεύτηκε ποτέ», έγραψε το περιοδικό στη λεζάντα της ανάρτησης.

«Λοιπόν, είναι νεκρή. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και σεβαστείτε τον βασιλιά και τη σύζυγο που επέλεξε», έγραψε κάποιος στα σχόλια ενώ άλλοι μίλησαν για το πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος ή για το γεγονός ότι δεν θα γινόταν ποτέ βασίλισσα γιατί επέλεξε να ζήσει τη ζωή που ήθελε και να είναι ευτυχισμένη.

«Σαν να μην συνέβη τίποτα»

Ο φωτογράφος  Alper Yesiltas παρουσίασε πέρυσι ένα πορτρέτο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δείχνοντας την όψη της, όπως ακριβώς θα ήταν εάν ζούσε σήμερα.

Ο φωτογράφος με έδρα την Κωνσταντινούπολη, για να κάνει τις εικόνες να μοιάζουν όσο το δυνατόν πιο αληθινές, χρησιμοποίησε διάφορα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως το Adobe Lightroom, το VSCO και το AI Remini.

Μαζί με το πορτρέτο της Νταϊάνα, ο φωτογράφος παρουσίασε και αυτά άλλων σταρ που έφυγαν νωρίς από κοντά μας. Τη συλλογή των φωτογραφιών την ονόμασε «Σαν να μην συνέβη τίποτα».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024