
Η δύσκολη ζωή του Ντάνι Άλβες στη φυλακή
Η ζωή για τον Ντάνι Άλβες πίσω από τα σίδερα της φυλακής είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο φανταζόταν. Του φωνάζουν: Ε, «πού@@η», «βιαστή».
Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στις φυλακές της Βαρκελώνης, προφυλακισμένος, μετά τις κατηγορίες που είχε δεχθεί για σεξουαλική κακοποίηση νεαρής κοπέλας.
Παρά τις προσπάθειες του Βραζιλιάνου αμυντικού να αποφυλακιστεί προσωρινά, οι αρχές της Ισπανίας τον κρίνουν ύποπτο φυγής, γι’ αυτό και απέρριψαν όλες του τις απόπειρες να βγει.
Ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ένας πρώην συγκρατούμενός του, μίλησε και έδωσε πληροφορίες για την κατάσταση στη οποία βρίσκεται ο Άλβες, πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
«Όταν εμφανίζεται στην τραπεζαρία για το φαγητό, υπάρχουν άλλοι κρατούμενοι που του φωνάζουν: ‘Ε, «πού@@η», «βιαστή»΄. Είναι πολύ αδυνατισμένος και πολλές φορές φαίνεται θλιμμένος. Είπε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της γυναίκας σε μια βραδιά γιορτής», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ ο πρώην κρατούμενος των φυλακών της Βαρκελώνης.
- Αμαζόνιος: «Ψηφιακή αποικιοκρατία» – Πώς το ίντερνετ επηρεάζει τη ζωή των αυτόχθονων πληθυσμών
- Email gate: Αλληλοκατηγορίες και μετάθεση ευθυνών στη δίκη για τη διακίνηση των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων
- Η Under Armour μας συστήνει την πιο ολοκληρωμένη σειρά running για κάθε χιλιόμετρο
- Άλιμος: 15χρονος τραυμάτισε ηλικιωμένη αρπάζοντας με τη βία αλυσίδα λαιμού και την τσάντα της με χρήματα
- Νετανιάχου: Εγώ και ο Τραμπ συμφωνούμε στα βασικά σχετικά με το Ιράν
- Η Κομισιόν χαλαρώνει τους δημοσιονομικούς κανόνες λόγω Ιράν – Για να αντιμετωπίσουν τα κράτη-μέλη την ενεργειακή κρίση



