Η Φενέρμπαχτσε προετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό αύριο στο ΣΕΦ (21:30) με μία απουσία για τον Δημήτρη Ιτούδη, αυτή του Ντέβιν Μπούκερ και πάλι. Εκτός πάντως του Αμερικανού όλοι οι άλλοι θα είναι διαθέσιμοι για το game 5 της σειράς των Play-Offs της Euroleague.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το παρών στο καθοριστικό παιχνίδι που θα κρίνει ποιος θα πάει στο Κάουνας, θα δώσουν τόσο ο Σκότι Γουίλμπεκιν όσο και ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (εκτός, από τα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια). Ο Γουίλμπεκιν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα της Παρασκευής αλλά δε χρησιμοποιήθηκε.
Αξίζει να τονίσουμε τέλος, πως ο νικητής του αγώνα μεταξύ των Πειραιωτών και των Τούρκων θα αντιμετωπίσεις στους «4» της Eureoleague το νικητή της αναμέτρησης Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ που θα γίνει την Τετάρτη (επίσης στο 2-2 είναι η σειρά).
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.