Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
You May have a blast: Τρεις σειρές που θα γεμίσουν ψυχαγωγία τα βράδια του Μαΐου

You May have a blast: Τρεις σειρές που θα γεμίσουν ψυχαγωγία τα βράδια του Μαΐου

Θρίλερ ή κωμωδία; Πραγματικά γεγονότα ή σενάρια βγαλμένα από την πιο ζωηρή φαντασία; Οι σειρές του Μαΐου τα έχουν όλα!

Δεν ξέρουμε πώς νιώθεις για το ζήτημα, όμως εμάς οι πρώτες μέρες του μήνα είναι πάντα οι αγαπημένες μας. Ο μισθός είναι ακόμα ολόφρεσκος, τα σχέδιά μας επίσης και ο κατάλογος του Vodafone TV εμπλουτίζεται με ολοκαίνουργιο περιεχόμενο σε σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ και εκπομπές για μικρούς και μεγάλους. Υπεραρκετοί λόγοι για να μας φτιάξει το κέφι, δε νομίζεις;

Μοναδική… δύσκολη στιγμή, είναι όταν ψάχνουμε να βρούμε τι να παρακολουθήσουμε- βέβαια δεν θα μας ακούσεις να παραπονιόμαστε. Όταν γίναμε συνδρομητές, ξέραμε πού μπλέκαμε. Πάνω από 10.000 ώρες on demand περιεχομένου, πάνω από 45 δημοφιλή διεθνή κανάλια, ο πλουσιότερος κατάλογος παιδικών προγραμμάτων και καναλιών και – κυρίως – ο συνδυασμός Warner Bros, HBO και Disney+ για πρώτη φορά μαζί, εγγυώνται πραγματικά ατέλειωτο περιεχόμενο.

Έχοντας ολοκληρώσει το καθιερωμένο search του μήνα – και πήρε ώρα, μιας και μιλάμε για έναν κατάλογο γεμάτο blockbusters, πρωτότυπο περιεχόμενο των μεγαλύτερων studio της Disney παγκοσμίως, συναρπαστικές σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ της HBO και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς – αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου τις τρεις σειρές που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο πρόγραμμα μέσα στον Μάιο.

Κι αν δεν έχεις γίνει ακόμη συνδρομητής Vodafone TV έχουμε ένα ακόμη tip: αν μαζί με την ψυχαγωγία σου αναβαθμίσεις και το Internet στο σπίτι, θα βγεις διπλά κερδισμένος, αφού με κάθε νέα σύνδεση στο 3play Fiber 100 αποκτάς και όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV και υπερυψηλές ταχύτητες και απεριόριστη ομιλία προς σταθερά σε προνομιακή τιμή. Έτοιμος για μαγιάτικη ψυχαγωγία;

.

White House Plumbers: Πώς μοιάζει μια ιστορική κωμωδία;

Γούντι Χάρελσον, Τζάστιν Θερού. Αυτές οι τέσσερις λέξεις θα έπρεπε να σου φτάνουν για να παρακολουθήσεις τη σειρά με το διαολεμένο χιούμορ, όμως έχουμε να προσθέσουμε κι άλλες. Για παράδειγμα, η φράση «από τους δημιουργούς του Veep» είναι εξαιρετικά πειστική, ενώ η απροσδόκητη μεταφορά ενός απολύτως πραγματικού σκανδάλου (για την ακρίβεια, του πλέον διάσημου στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ) σε μια κωμωδία που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα, αν μη τι άλλο μας κινεί την περιέργεια.

Ας πούμε, όμως, και δυο λόγια για την πλοκή: δυο πράκτορες της CIA και του FBI αναλαμβάνουν να τοποθετήσουν κοριούς στο ξενοδοχείο που στεγάζει την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών. Από την εξωφρενική (και βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα) ανικανότητά τους, μέχρι τις… ενδιαφέρουσες πολιτικές τους απόψεις, κάθε τους κίνηση αναδεικνύει τις κωμικοτραγικές πτυχές ενός σκανδάλου τόσο αντιδημοκρατικού, όσο και αχρείαστου, αφού ο Νίξον ήταν μάλλον απίθανο να χάσει τις εκλογές. Είτε σου αρέσει η πολιτική ιστορία, είτε όχι, οι «υδραυλικοί» του Λευκού Οίκου (επειδή «επισκευάζουν διαρροές») είναι σίγουρο ότι θα σε διασκεδάσουν – και θα σου προκαλέσουν ενδιαφέρουσες σκέψεις.

Πέντε επεισόδια, ένα κάθε εβδομάδα αμέσως μετά την Αμερική. Από την HBO, αποκλειστικά στο Vodafone TV.

The Patient: Ο Στιβ Καρέλ κάνει και πάλι το θαύμα του

Πλέον έχουμε την απάντηση στο ερώτημα που ξέρουμε ότι σε απασχολεί εδώ και χρόνια. Ναι, ο Στιβ Καρέλ μπορεί να παίξει πράγματι τα πάντα. Στην προκειμένη περίπτωση, τον Άλαν Στράους, έναν ψυχοθεραπευτή που αναλαμβάνει έναν πραγματικά δύσκολο ασθενή, σε μια περίοδο που και ο ίδιος αντιμετωπίζει το τραύμα της απώλειας της γυναίκας του.

Σύντομα θα μάθει με τον χειρότερο τρόπο τους λόγους που η θεραπεία του Σαμ δεν πετυχαίνει. Αφού τον απαγάγει και τον αλυσοδέσει στο απομονωμένο σπίτι του, ο πελάτης του θα του εκμυστηρευτεί ότι είναι serial killer. Εκπληκτικές ερμηνείες, σασπένς και μια ενδιαφέρουσα βουτιά στον περίπλοκο ψυχικό κόσμο των πρωταγωνιστών, κατατάσσουν τη σειρά στα αδιαμφισβήτητα must-see της χρονιάς.

Τα 10 επεισόδια της σειράς είναι ήδη διαθέσιμα στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

.

How I Met Your Father: Κωμωδία για αθεράπευτα ρομαντικούς

How I Met Your Father: Κωμωδία για αθεράπευτα ρομαντικούς

Ακόμη κι αν δεν έχεις δει (ακόμη) τον πρώτο κύκλο της ζεστής, comfort κωμωδίας, σίγουρα έχεις καταλάβει πολλά ήδη από τον τίτλο. Ναι, πρόκειται για την αντίστροφη προσέγγιση στο How I Met Your Mother, με την αγαπημένη Χίλαρι Νταφ να δίνει τον καλύτερό της εαυτό αφηγούμενη στα παιδιά της την ιστορία της γνωριμίας της με τον πατέρα τους.

Αστεία και τρυφερή, γεμάτη ρομαντισμό και ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις στις ανθρώπινες σχέσεις – ερωτικές και φιλικές – είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να πιάσεις τον Μάη με αισιοδοξία. Στα μεγάλα plus και ο εκσυγχρονισμός του αγαπημένου φορμάτ, τόσο κυριολεκτικά (σε αντίθεση με το «αναλογικό» HIMYM, εδώ οι εφαρμογές γνωριμίας παίρνουν φωτιά σε κάθε επεισόδιο) όσο και στην αντιμετώπιση του καστ. Για να το πούμε απλά, η παρέα του How I Met Your Father χαρακτηρίζεται από μπόλικη διαφορετικότητα και από σαφώς πιο σύγχρονες ανησυχίες.

Δυο σεζόν με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα τώρα στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.

Ανακάλυψε τα νέα πακέτα Vodafone TV.

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024