Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μόρτζος: «Ο Πέτρος φαντάζομαι ότι έκανε πράγματα σε στιγμές παρόρμησης»

Γιάννης Μόρτζος: «Ο Πέτρος φαντάζομαι ότι έκανε πράγματα σε στιγμές παρόρμησης»

Ο σπουδαίος ηθοποιός πήρε θέση για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μόρτζος και η Γιούλη Ζήκου παραχώρησαν αποκλειστικές δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο Γιάννης Μόρτζος μίλησε σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

«Είμαι αντίθετος με το να γίνεται ένα έγκλημα και να το δηλώνουν μετά από είκοσι χρόνια. Δεν αμφισβητώ ότι έγιναν αυτά τα γεγονότα τότε, μετά από δεκαπέντε χρόνια δεν θα πουν τι ακριβώς έγινε, το πράγμα έχει γίνει λίγο παραμύθι, βγαίνουν πράγματα που μπορεί να μη συνέβησαν. Δεν έπρεπε να περιμένουν τόσα χρόνια για να μιλήσουν. Έχουν ένα βαθμό αντεκδίκησης»

Για την συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Με τον Πέτρο ήμουν κι είμαι φίλος, τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό. Ο Πέτρος φαντάζομαι ότι έκανε πράγματα σε στιγμές παρόρμησης. Βεβαίως και θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι πράξεις για τις οποίες τον καταγγέλλουν δεν μειώνουν το ταλέντο του».

Η Γιούλη Ζήκου

«Είμαι με τις γυναίκες, γιατί πέρασα διάφορα κι εγώ στο χώρο της υποκριτικής. Ο Φιλιππίδης καταδικάστηκε στη συνείδηση του κοινού, δεν έχει σημασία η δικαστική απόφαση».

Ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του συζύγου της, Γιάννη Μόρτζου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε ”σκοτωθεί” γι’ αυτό το θέμα. Αυτά που λέει για εμένα είναι απαράδεκτα. Είναι σαν μην συμπονά κι εμένα με όλα αυτά που έχω περάσει. Η Σοφία Μπεκατώρου ”άνοιξε” τον δρόμο κι άνοιξαν τα υπόλοιπα στόματα».

Και υπογράμμισε: «Δεν συμφωνώ καθόλου με τον σύζυγό μου ότι τα θύματα έπρεπε να μιλήσουν όταν υπέστησαν τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Τα θύματα μπορούν να κάνουν τις καταγγελίες και μετά από πενήντα χρόνια».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024