
Τι θα γίνει με τον διαιτητή του ντέρμπι: Η αναχώρηση του Μπριχ και η υποχρέωση του Μπένετ
Η 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League αναβλήθηκε και πλέον προκύπτει σημαντικό ζήτημα με τον διαιτητή του ντέρμπι αλλά και με εκείνον του Άρης-ΑΕΚ.
Τα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού οδήγησαν σε αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League και αυτή η εξέλιξη δημιουργεί πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Ο Φέλιξ Μπριχ, που είχε οριστεί να σφυρίξει το παιχνίδι, έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στη Γερμανία στις 8.05 το πρωί της Δευτέρας. Κάτι που σημαίνει ότι ο Στιβ Μπένετ θα πρέπει πιθανότατα να βρει άλλον διαιτητή όταν οριστεί ξανά το ματς.
Αν δεν μπορεί ο ίδιος ο Μπριχ τότε θα πρέπει να βρεθεί άλλος ξένος και ελίτ διαιτητής. Επίσης, η αναβολή δίνει χρόνο στην ΚΕΔ να βρει ξένο διαιτητή και για το Άρης-ΑΕΚ όπου είχε βάλει τον Φωτιά.
- Ευ. Βενιζέλος: Η Ελλάδα θα πρέπει να προχωρήσει στην οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και να αναλάβει πρωτοβουλίες
- ΥΠΕΞ: Διάβημα προς το Ισραήλ για τη λήψη μέτρων προστασίας των Ελλήνων που συμμετέχουν στο «Global Sumud Flotilla»
- Εκλογές: Η Ελλάδα στο δρόμο προς τις κάλπες και στο μικροσκόπιο διεθνών οίκων – Το εύρημα που ανάβει «φωτιές»
- Από τα μαθήματα ρωσικών στο κόμμα της Καρυστιανού – Είδε φως και… μπήκε ο Νίκος Ζιάγκος
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε



