Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας σε Μητσοτάκη για το ντιμπέιτ: Ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος, έως τις 21 του Μάη θα τον ξετρυπώσουμε

Τσίπρας σε Μητσοτάκη για το ντιμπέιτ: Ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος, έως τις 21 του Μάη θα τον ξετρυπώσουμε

«Αν έχει επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης θα ερχόταν σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση μαζί μου face to face» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά της ΝΔ και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας εξαιτίας της αντίθεσής του να πραγματοποιηθεί και ένα ξεχωριστό ντιμπέιτ μεταξύ των δύο.

«Αν έχει επιχειρήματα ο κ. Μητσοτάκης θα ερχόταν σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση μαζί μου face to face, ενώπιος ενωπίω. Δεν έρχεται. Έχει αποφασίσει να πάει στο ντιμπέιτ όλων. Βεβαίως να πάμε στο ντιμπέιτ όλων, αλίμονο. Αλλά ξέρετε τι κανονισμούς και τι όρους έβαλε σε αυτό το ντιμπέιτ με τους έξι; Να μην μπορεί κανένας να ρωτήσει τον άλλον. Κανένας. Να μην μπορεί ο δημοσιογράφος να κάνει ελεύθερη ερώτηση. Κανένας. Γιατί;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει.

«Γιατί θα έχει αποστηθίσει πέντε πράγματα, θα τα πει ο άνθρωπος, το καταλαβαίνω. Αλλά δεν υπάρχει προηγούμενο σε ευρωπαϊκή χώρα να θέλει κανείς να ξαναγίνει πρωθυπουργός και να μην δέχεται την πρόσκληση τηλεοπτικών καναλιών με τον βασικό του αντίπαλο να κάτσει σε μια ελεύθερη συζήτηση. Και εγώ αναρωτιέμαι.

Γιατί αυτή την πρόταση την έκανε μόνο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA; Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ γιατί δεν την κάνει; Ο ΑΝΤ1, ο ALPHA, ο STAR; Πιστεύουν ότι δεν θα έχει τηλεθέαση μια τέτοια αντιπαράθεση, μια τέτοια συζήτηση ουσιαστική, πιστεύουν δεν θα είναι χρήσιμη; Γιατί στην Γαλλία την κάνει ο Μακρόν; Γιατί στην Γερμανία την έκανε ο Σολτς; Γιατί στην Βρετανία, στις ΗΠΑ, σε όλες τις σοβαρές χώρες κάνουν τέτοια συζήτηση; ».

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε λέγοντας πως όσο κι αν φοβάται ο κ. Μητσοτάκης, πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα:

«Ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος. Και εμείς θα τον βγάλουμε από το καβούκι του, θα τον ξετρυπώσουμε. Μέχρι τις 21 του Μάη θα τον ξετρυπώσουμε δεν υπάρχει αμφιβολία».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024