Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σήκω Ντιέγκο να την δεις: Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι [Εικόνες & βίντεο]

Σήκω Ντιέγκο να την δεις: Πρωταθλήτρια Ιταλίας η Νάπολι [Εικόνες & βίντεο]

Η Νάπολι πήρε τον βαθμό που χρειαζόταν κόντρα στην Ουντινέζε (1-1) και κατέκτησε το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Το πρώτο χωρίς την υπογραφή του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πρωταθλήτρια Ιταλίας και μαθηματικά η Νάπολι! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Ουντινέζε κατακτώντας και μαθηματικά το τρίτο Scudetto της ιστορίας της, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A.

Το πρώτο μετά από εκείνα του 1987 και του 1990 που είχαν την σφραγίδα του μοναδικού Ντιέγκο Μαραντόνα. Μεθυσμένη πολιτεία η Νάπολη, με το πάρτι να έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς και το σίγουρο είναι πως κανείς στην πόλη δεν θα κοιμηθεί απόψε.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τη Νάπολι αφού μόλις στο 13′ ο Λόβριτς με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 1-0 για την Ουντινέζε. Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τη Νάπολι ωστόσο να βρίσκει το γκολ που ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53′ συγκεκριμένα, ο Όσιμεν με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 και οι περίπου 15.000 οπαδοί των «παρτενοπέι» που βρέθηκαν στο Ούντινε ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Παράλληλα, «φωτιά» πήρε και το κατάμεστο «Ντιέγκο Μαραντόνα» όπου είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες για τους οπαδούς της Νάπολι. Με το σφύριγμα της λήξης, όπως είναι λογικό άρχισε το πάρτι από το Ούντινε μέχρι τη Νάπολη, για έναν τίτλο που περίμεναν δεκαετίες ολόκληρες οι «παρτενοπέι».

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Εχιζίμπουε (82’ Εμποσελέ), Πέρες, Μπιγιόλ, Μπιεκιάο, Ουντότζι (74’ Ζεέχελααρ), Γουάλας, Περέιρα, Λόβριτς (78’ Αρσλάν), Σάμαρντζιτς (82’ Tοβέν), Νεστορόβσκι

Νάπολι: Μερέτ, Ντο Λορέντζο, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Κιμ, Λομπότκα, Ανγκισά, Εντομπελέ (64’ Ζιελίνσκι), Ελμάς, Οσιμέν, Κβαρατσχέλια (86’ Λοσάνο).

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024