Μπέος: «Αν έρθει το αίτημα από ΕΠΟ, θα δώσω το Πανθεσσαλικό γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται»
Ο Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως αν η ΕΠΟ υποβάλλει αίτημα για το Πανθεσσαλικό για τον τελικό Κυπέλλου, τότε θα το παραχωρήσει με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής!
Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και έθεσε νέα δεδομένα στο… τραπέζι για το Πανθεσσαλικό και την πιθανότητα να διεξαχθεί στον Βόλο.
Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης της Μαγνησίας, δήλωσε την πρόθεσή του να παραχωρήσει, εντέλει το γήπεδο με τους όρους, που είχαν συμφωνηθεί εξ αρχής, αρκεί η ομοσπονδία να υποβάλλει σχετικό αίτημα!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου στο metrosport.gr:
«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μη δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα, θα δώσω το γήπεδο, γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται».
Επίσης, τόνισε: «Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση».
Για τους όρους που θα το παραχωρήσει: «Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω, όχι γιατί κρυώνω. Αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.