
Συνελήφθη ο ληστής περιπτέρων στα νότια προάστια
Πρόκειται για έναν 39χρονο που εντοπίστηκε λίγο μετά από δύο διαδοχικές ληστείες σε Ελληνικό και Αργυρούπολη
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 39χρονος που κατηγορείται για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις στα νότια προάστια.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο κατηγορούμενος προσέγγιζε νυχτερινές ή πρώτες πρωινές ώρες περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απειλώντας τους υπάλληλους, τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.
Εξιχνιάστηκαν 5 ληστείες σε περίπτερα στο Ελληνικό και στην Αργυρούπολη και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Γλυφάδα, στη μία από τις οποίες ο κατηγορούμενος έφερε κατσαβίδι.
Επιπρόσθετα εξιχνιάστηκε και διάρρηξη-κλοπή από οικία στη Γλυφάδα από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές και χρυσαφικά.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη ξημερώματα στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, λίγο μετά την τέλεση δύο διαδοχικών ληστειών σε περίπτερα στις περιοχές του Ελληνικού και της Αργυρούπολης.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, παράβαση του νόμου περί όπλων και κλοπή.
Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.
- Η τιμωρία της UEFA στον Πρεστιάνι για την ομοφοβική επίθεση στον Βινίσιους
- Αίγινα: Συνελήφθη 16χρονη που απείλησε με μαχαίρι συμμαθητές της
- Ο ΔΣΑ είναι αντίθετος σε αρνητικές συμπεριφορές στη δίκη για τα Τέμπη – Η αιχμή για «συγκεκριμένη δικηγόρο»
- Σοκ την Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες από έλλειψη τροφής – Ξήλωσαν ανώτατο διοικητή
- Τέιλορ Σουίφτ – Bad Bunny: Οι απόλυτοι σταρ όλων των εποχών στο Spotify
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Αναμένουμε σύντομα μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό – Τι λέει για τα 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη
