
Κρεμλίνο: Συνεχίζονται οι συνομιλίες με ΟΗΕ για τη συμφωνία των σιτηρών
«Φυσικά, η Ρωσία δεν θα κάνει τίποτα άλλο που θα βαίνει ενάντια στα συμφέροντά της», ανέφερε ο Πέσκοφ
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ρωσία θα συνεχίσει τις συνομιλίες με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλες πλευρές που εμπλέκονται στη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας για τα σιτηρά και ότι η Μόσχα δεν θα κάνει κάτι που θα πλήξει τα δικά της συμφέροντα.
Σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε: «Η ρωσική πλευρά θα συνεχίσει τις επαφές με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους εκπροσώπους, με την ελπίδα ότι οι όροι της συμφωνίας θα ικανοποιηθούν τελικά».
«Η Ρωσία δεν θα κάνει τίποτα άλλο που θα βαίνει ενάντια στα συμφέροντά της»
Πρόσθεσε: «Φυσικά, η Ρωσία δεν θα κάνει τίποτα άλλο που θα βαίνει ενάντια στα συμφέροντά της». Η Ρωσία καταγγέλλει ότι οι εξαγωγές των δικών της τροφίμων και λιπασμάτων συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια.
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι συνομιλίες μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Εθνών για τη συμφωνία της Μαύρης Θάλασσας θα πραγματοποιηθούν στη Μόσχα την Παρασκευή, με τα Ηνωμένα Έθνη να εκπροσωπούνται από την κορυφαία αξιωματούχο για το εμπόριο Ρεμπέκα Γκρίνσπαν.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική



