Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον Σβέντ (vid)
Η ρωσική αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις υπόπτων για την επίθεση στον Αλεξέι Σβεντ.
Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις υπόπτων για την επίθεση στο Ρώσο Καλαθοσφαιριστή Αλεξέι Σβεντ ο οποίος υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις χθες. Συγκεκριμένα η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, Ιρίνα Βολκ, τόνισε στους δημοσιογράφους πως τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της επίθεσης στον μπασκετμπολίστα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.
Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες μετά την επίσημη καταγγελία για πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση στο Ρώσσο αθλητή, τα ΜΜΕ της χώρας κυκλοφόρησαν βίντεο από τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο Σβεντ έξω από εστιατόριο, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στον 7ο και τελευταίο ημιτελικό της VTB League.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι δράστες της επίθεσης στον Αλεξέι Σβεντ, υποστήριξαν ότι εξαιτίας του έχασαν χρήματα σε ένα στοίχημα, για αυτό και τον χτύπησαν. Αυτά δήλωσε η σύζυγος του Σβεντ.
«Είπαν ότι έχασαν χρήματα εξαιτίας του από την ήττα», ανέφερε συγκεκριμένα.
Σύμφωνα πάντα με τη σύζυγο του αθλητή, ο 34χρονος άσος βγήκε από την εντατική, αλλά παραμένει στο νοσοκομείο.
Την Τρίτη, η ΤΣΣΚΑ με τη σειρά της είχε αναφέρει πως στον καθοριστικό αγώνα των ημιτελικών των playoffs της VTB United League από την Κρασνοντάρ Λοκομοτίβ-Κούμπαν, ο Σβεντ δέχθηκε τραυματισμό στο κεφάλι ως αποτέλεσμα επίθεσης χούλιγκαν.
As some Russian media have reported, there were 5 men attacking Shved. He’s got a closed craniocerebral injury. https://t.co/cVlUctGn8V pic.twitter.com/eTRJEAU8xG
— Artem Komarov (@art_basket) May 2, 2023
- Αυξάνονται οι φωνές στη Fed για αύξηση επιτοκίων
- Περισσότερες από 410 συλλήψεις στη Γαλλία, οι 283 στο Παρίσι κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων [βίντεο]
- Οι Ορέσνικ «δεν είναι τελευταίας τεχνολογίας», λένε Ουκρανοί εμπειρογνώμονες – Τι τους τρομάζει
- Μετεωρίτης εξερράγη στα ανοικτά των ακτών της Μασαχουσέτης, τρομάζοντας τις ΗΠΑ
- UNESCO: Ο ενεργειακός αποκλεισμός των ΗΠΑ στην Κούβα θέτει «σε κίνδυνο» το εκπαιδευτικό σύστημα
- Ισραηλινοί στρατιώτες «στήνουν» φωτογράφιση ανήλικου Παλαιστινίου με όπλο και σημαία [βίντεο]

