Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-0: «Αγκαλιάζουν» τον τίτλο οι «Μπλαουγκράνα», στο +14 από τη Ρεάλ

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 1-0: «Αγκαλιάζουν» τον τίτλο οι «Μπλαουγκράνα», στο +14 από τη Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Οσασούνα χάρη στο γκολ του Ζόρντι Άλμπα στο 85ο λεπτό και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα για ακόμα ένα παιχνίδι δεν «θάμπωσε» με την απόδοσή της, ωστόσο το γκολ του Ζόρντι Άλμπα στο 85ο λεπτό, ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Οσασούνα, στην 33η αγωνιστική της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 26′, όμως δυσκόλεψαν τους Καταλανούς, μέχρι να έρθει το «χρυσό» γκολ του ακραίου μπακ. Στο +14 από τη δεύτερη Ρεάλ πλέον η Μπάρτσα που μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αποβολή του Χόρχε Εράντο έδειξε να απλοποιεί τα πράγματα για την ομάδα του Τσάβι, που δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να ευτυχήσει στην τελική προσπάθεια και να βρει το γκολ. Στο 80ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φεράν Τόρες, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ζόρντι Άλμπα, που είχε περάσει ως αλλαγή, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα λυτρώνοντας την ομάδα του.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Μπαλντέ (75’ Φεράν Τόρες), Κουντέ, Κρίστενσεν (52’ Έρικ Γκαρσία), Πέδρι, Μπούσκετς (75’ Άλμπα), Ντε Γιονγκ, Γκάβι (35’ Φάτι), Ραφίνια (52’ Ντεμπελέ), Λεβαντόφσκι

Οσασούνα: Αϊτόρ Φερνάντεθ, Ιμπάνιεθ, Μανού Σάντσεθ, Ουνάι Γκαρσία, Εράνδο, Τορό (58’ Κρουθ), Ντιέγκο Μορένο, Ρουμπέν Γκαρσία (46’ Κίκε Μπάρχα), Ορόθ (46’ Μουνιόθ), Άβιλα (58’ Κίκε Γκαρσία), Μπενίτο (67’ Αριδάνε)

Την ίδια ώρα η ήττα της Έλτσε από την Αλμερία με 1-2 οριστικοποίησε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της στη Segunda Division.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024