Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς κατασκευάζεται στην Ηλιούπολη

Καταφύγιο για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς κατασκευάζεται στην Ηλιούπολη

Το νέο καταφύγιο αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στη φροντίδα και τον έλεγχο των πληθυσμών για τα αδέσποτα ζώα στην Ηλιούπολη.

Εγκρίθηκε  η κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στην Ηλιούπολη από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΧΙΙ με τίτλο «Κατασκευή καταφυγίου, προμήθεια εξοπλισμού και κτηνιατρικές υπηρεσίες για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων συντροφιάς» προϋπολογισμού 445.300,00 €.

Το νέο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του οποίου η κατασκευή θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες,  αναμένεται να συμβάλλει στην επίλυση του ζητήματος με τα αδέσποτα ζώα στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, η πράξη αναλύεται στα παρακάτω έργα:

1) «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» – Συνολικός προϋπολογισμός: 372.000,00 €

2) «Προμήθεια κατάλληλων αναγνωστών σήμανσης ζώων συντροφιάς (scanners) και λοιπού πάγιου εξοπλισμού» – Συνολικός προϋπολογισμός: 23.300,00 €

3) «Υπηρεσίες στείρωσης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και λοιπές κτηνιατρικές υπηρεσίες» – Συνολικός προϋπολογισμός: 50.000,00 €

Ο Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ηλιούπολης Αποστόλης Στασινόπουλος σημειώνει: «Με το έργο αυτό κλείνουμε οριστικά μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων στο καταφύγιο του Δήμου μας 15 και πλέον χρόνων.

Το πολύπαθο καταφύγιο αδέσποτων ζώων θα αποκτήσει πλέον νέες, σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις σύμφωνα με την κείμενα νομοθεσία και όλα τα ισχύοντα πρότυπα».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024