Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σερένα Ουίλιαμς: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της - Η συγκινητική ανάρτησή της

Σερένα Ουίλιαμς: Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της – Η συγκινητική ανάρτησή της

Η θρυλική τενίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Πανευτυχής είναι η Σερένα Ουίλιαμς, καθώς η οικογένειά της μεγαλώνει. Η θρυλική τενίστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον συνιδρυτή του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης στο Reddit, Αλέξη Οχανιάν.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2017 και ήδη έχουν μία κόρη, την Ολυμπία. Η 41χρονη αθλήτρια είναι ξανά έγκυος και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Σε ανάρτησή της στο Instagram τη Δευτέρα (1/5), ανέβασε μία συλλογή με φωτογραφίες, σε μία από τις οποίες κρατά το μωρό της και σε μια άλλη χαμογελά στον σύζυγό της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν η Anna Wintour κάλεσε τους 3 μας στο Met Gala», ανακοινώνοντας έτσι τα ευχάριστα νέα γαι την εγκυμοσύνη της.

Η ανάρτησή της

Πέρυσι η Σερένα Ουίλιαμς είχε μιλήσει στη Vogue για την απόφασή της να ξεκινήσει μια νέα ζωή, μακριά από το τένις και τις ελπίδες της να προσθέσει ένα ακόμη μωρό στην τριμελή οικογένειά της.

Επίσης, η ίδια αποκάλυψε ότι «δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει παιδιά» όταν ξεκίνησε την καριέρα της. «Υπήρχαν στιγμές που αναρωτιόμουν αν έπρεπε να φέρω ποτέ παιδιά σε αυτόν τον κόσμο, με όλα τα προβλήματά του. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο σίγουρη ή άνετη με μωρά ή παιδιά και σκέφτηκα ότι αν είχα ποτέ ένα μωρό, θα είχα ανθρώπους να το φροντίζουν όλο το 24ωρο», εξήγησε.

Αν και έχει «πολλή υποστήριξη», σημείωσε ότι είναι μια «απίστευτα πρακτική μητέρα» για την Oλύμπια. «Σε πέντε χρόνια, η Ολυμπία πέρασε μόνο ένα 24ωρο μακριά μου. Τον περασμένο χρόνο, ενώ ανάρρωνα από έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου, έπρεπε να την πάρω από το σχολείο τέσσερις ή πέντε ημέρες την εβδομάδα και πάντα ανυπομονούσε να δω το πρόσωπό της να φωτίζεται όταν έβγαινε από το κτίριο και με έβλεπε να την περιμένω εκεί», είπε η τέσσερις φορές χρυσή Ολυμπιονίκης.

Η πρώτη γέννα της δεν ήταν εύκολη

Η τενίστρια εισήχθη εσπευσμένα για επείγουσα καισαρική τομή και μετά τον τοκετό, ένας βήχας έκανε την πληγή της να ανοίξει ξανά και οδήγησε τους γιατρούς να ανακαλύψουν πολλαπλούς, απειλητικούς για τη ζωή θρόμβους αίματος στο σώμα της.

Λίγο καιρό μετά, μιλώντας στο PEOPLE είπε ότι αν και ένιωθε τυχερή που ήταν ζωντανή, αυτό που ακολούθησε ήταν έξι εβδομάδες ανάρρωσης στο κρεβάτι, ενώ προσπαθούσε να προσαρμοστεί στη μητρότητα.

«Όλη μου τη ζωή ώθησα το σώμα μου στα άκρα. Και αυτή είναι η μία φορά που δεν μπορούσα να ελέγξω τίποτα. Δεν μπορούσα να πιέσω το σώμα μου. Το σώμα μου πίεσε στο μέγιστο. Αυτό ήταν τόσο σκληρό», είπε.

Και πρόσθεσε για τον σύζυγό της: «Μου δίνει λόγο πέρα από αυτό που κάνω, και έτσι, είναι πολύ σημαντικό. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στην καριέρα μου όλη μου τη ζωή, αλλά όταν έκανα οικογένεια και παντρεύτηκα, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στη ζωή. Και αυτό ήταν υπέροχο».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024