ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Κούρτιτς – Θεραπεία για Τάισον και Αουγκούστο
Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά τη νίκη επί του Άρη στρέφει την προσοχή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό με τον Γιασμίν Κούρτιτς μετά από καιρό να επιστρέφει και τους Τάισον και Αουγκούστο να ακολουθούν θεραπεία.
Στροφή στο ματς της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (20:00), κάνει πλέον ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση των Play-Offs της Super League κόντρα στους «πράσινους».
Στη σημερινή προπόνηση λοιπόν θεραπεία ακολούθησε τόσο ο Ντόουγκλας Αουγκούστο όσο και ο Τάισον με την κατάσταση των δυο να επαναξιολογείται καθημερινά.
Από εκεί και πέρα ευχαρίστα νέα είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αφού είδε μετά από καιρό τον Γιασμίν Κούρτιτς να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στη διάθεσή του ενόψει του αγώνα με το «τριφύλλι».
Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος έβγαλε και ο Αντρέ Ρικάρντο.
Στα την προπόνησης, αυτή περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.
Επόμενη προπόνηση τώρα για τους «ασπρόμαυρους»αυτή της Τρίτης στο γήπεδο της Τούμπας με την αποστολή να αναχωρεί κατόπιν με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.
- «Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς μου έμαθε να μην ντρέπομαι για τα προβλήματα ψυχικής υγείας»
- Όταν μπορούν να διαβάσουν το σώμα σου: Πόσο πρέπει να φοβόμαστε την βιομετρική τεχνολογία
- Γαλλία: Zητά επείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας για τον Λίβανο
- Οι ανατιμήσεις στον καφέ ήρθαν για να μείνουν – Οι καταναλωτές μειώνουν τις αγορές
- Τι αποκάλυψε πρώην πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε για Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους
- Επέστρεψαν οι «παρκαδόροι» στο Ελαφονήσι – Παράπονα από επισκέπτες



