
Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν αστυνομικό στο χέρι με αεροβόλο
Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αστυνομικός για προληπτικούς λόγους - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες
Σφαίρα από αεροβόλο δέχθηκε στο χέρι αστυνομικός της ομάδας «Ζ» στη συμβολή των οδών Όλγας και Παρασκευοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Μετά από το συμβάν, ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 424, με τους συναδέλφους του να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο άνδρας της ομάδας «Ζ» βρισκόταν στο σημείο ενισχυτικά για την τήρηση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο του μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, όταν δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο στο χέρι από άγνωστο, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί, λόγω και της στολής που φορούσε.
Τι ανέφεραν οι μαρτυρίες
Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, στο συμβάν έσπευσαν και άλλοι αστυνομικοί και άνδρες της ασφάλειας προκειμένου να ερευνήσουν το συμβάν, ερευνώντας ακόμη και τις σχάρες των υπονόμων που υπάρχουν εκεί για τυχόν βλήματα από το αεροβόλο.
Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.
- Ποιοι είναι οι δράστες του φονικού στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο – Μήνυμα ειρήνης από τον ιμάμη
- Χάος στη Βολιβία με τον στρατό στους δρόμους – Ανυποχώρητοι οι διαδηλωτές μετά τους 4 νεκρούς του Σαββάτου
- Ο Μαμντάνι ενισχύει την παρουσία της αστυνομίας σε τζαμιά μετά την επίθεση – «Φριχτή κατάσταση» για τον Τραμπ
- Βολιβία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Πυρκαγιά «εξαπλώνεται γρήγορα» σε προάστιο του Λος Άντζελες
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου



