Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Fame Story επιστρέφει - Τα ονόματα έκπληξη στο μουσικό ριάλιτι

Το Fame Story επιστρέφει – Τα ονόματα έκπληξη στο μουσικό ριάλιτι

Αποκλειστικές πληροφορίες από το «Χαμογέλα και πάλι» για την επιστροφή του μουσικού ριάλιτι Fame Story.

Είναι εδώ και καιρό που κυκλοφορούν ευρέως οι φήμες για επιστροφή του θρυλικού μουσικού ριάλιτι Fame Story.

Ήταν μια φράση που ειπώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη και την Εύη Δρούτσα στο κλείσιμο του J2US που φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες για επιστροφή του Fame Story.

«Because I Am Fame» ακούστηκε χαρακτηριστικά και φαίνεται να επιβεβαιώνει πως κλείδωσε το μουσικό ριάλιτι.

Το Fame Story αναμένεται να επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες με τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Χαμογέλα και πάλι», με επεισόδια του Fame Story να αναμένεται να προβάλλονται 5 – 6 φορές την εβδομάδα. Θα υπάρχουν τα κανονικά επεισόδια και ένα live, ενώ υπάρχουν και σκέψεις μήπως προβάλλεται και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Φαίνεται πως ο Νίκος Κοκλώνης θα είναι ο παρουσιαστής του μουσικού ριάλιτι, με το όνομα της Δέσποινας Βανδή να έχει κλειδώσει για την κριτική επιτροπή. Στο τελικό στάδιο συζητήσεων, πριν από την τελική συμφωνία, βρίσκεται και η Άννα Βίσση.

Μεγάλες στιγμές με Βανδή – Βίσση στο Fame Story

Κάτι που σημαίνει ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές με Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση μετά τη συμφιλίωσή τους πριν από δύο χρόνια στο J2US. Μια συμφιλίωση που έστησε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει αναλάβει και την παραγωγή του Fame Story.

Ακούγονται ακόμα τα ονόματα δύο πολύ μεγάλων και καταξιωμένων συνθετών. Γιώργος Θεοφάνους και Φοίβος βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την παρουσία τους στο Fame Story.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, αφού ρόλο – κλειδί θα αναλάβει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Ακαδημία. Θα έχει ρόλο και στη σχολή και στα live του μουσικού ριάλιτι.

Κάτι άλλο που αποκαλύφθηκε για το Fame Story είναι πως στη διεύθυνση της Ακαδημίας ίσως δούμε μία καλλιτέχνη διάσημη ανά τον κόσμο με σπουδαία καριέρα.

Δεν είναι άλλη από τη Βίκυ Λέανδρος. Bρίσκεται σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής και δεν αποκλείεται τελικά να επιτευχθεί συμφωνία.

Αρκεί η μεγάλη ερμηνεύτρια βρει τον τρόπο να φτιάξει το πρόγραμμά της. Ώστε να φέρνει σε πέρας και τις άλλες υποχρεώσεις της στο εξωτερικό.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024