Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού χάθηκαν οι… αντικειμενικοί: Την «πάπια» κάνουν όλοι για την απόδειξη του εγκλήματος (vids)

Πού χάθηκαν οι… αντικειμενικοί: Την «πάπια» κάνουν όλοι για την απόδειξη του εγκλήματος (vids)

Στη Νέα Φιλαδέλφεια το πάτημα του Κάργα στον Γιόνσον ήταν κόκκινη. Στο Καραϊσκάκη το πάτημα του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά δεν ήταν;

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το υποτιθέμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με την Ενωση να επικρατεί του Δικεφάλου του Βορρά με 4-0 για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και να διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για το φετινό πρωτάθλημα.

Ένα παιχνίδι βέβαια στο οποίο οι Κιτρινόμαυροι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 10’, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τομπίας Στίλερ, απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κάργα, μετά τη χρήση του VAR, για το σκληρό μαρκάρισμα στον Γιόνσον.

Αρχικά ο Γερμανός διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά ο VARίστας τον κάλεσε να κάνει ανασκόπηση της φάσης, με τον Τομπίας Στίλερ να βλέπει το βίντεο και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου.






Μια φάση η οποία είναι ολόιδια με αυτή των Σιμάνσκι και Βαλμπουενά στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο μέσος της ΑΕΚ πάτησε και μάλιστα παρατεταμένα τον Γάλλο, αλλά ο Νταβίντε Μάσα δεν έδωσε ούτε κίτρινη!

Ο Ιταλός διαιτητής, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει η ΑΕΚ στο φαληρικό γήπεδο, έκλεισε τα μάτια στο παρατεταμένο πάτημα του Νταμιάν Σιμάνσκι στον Ματιέ Βαλμπουενά, για το οποίο θα πρέπει ο Πολωνός μέσος να είχε αποβληθεί!

Χθες, στη Νέα Φιλαδέλφεια το πάτημα του Κάργα στον Γιόνσον ήταν για κόκκινη κάρτα. Πριν από λίγες ημέρες το αντίστοιχο και μάλιστα παρατεταμένο πάτημα του Σιμάνσκι στον Βαλμπουενά δεν ήταν καν για κίτρινη, σύμφωνα πάντα με τον ανεκδιήγητο, Μάσα.

Απευθείας κόκκινη κάρτα ήταν επίσης το πάτημα του Μίκαελ Γκαρντάσφκι στον Σέρχιο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, στην οποία ο διαιτητής, Γιώργος Τζοβάρας, είχε αποβάλει τον μέσο των Αρκάδων μόλις στο 3ο λεπτό!

Δύο φάσεις πανομοιότυπες με αυτή των Σιμάνσκι – Βαλπουενά στο «Γ. Καραϊσκάκης», στις οποίες δόθηκε κόκκινη κάρτα, όπως έπρεπε στους παίκτες που έκαναν τα μαρκαρίσματα, αλλά στο φαληρικό γήπεδο ο Νταβίντε Μάσα έκλεισε προκλητικά τα μάτια.

Ένα από τα πολλά λάθη του Ιταλού διαιτητή στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, στο οποίο μεταξύ άλλων ο Νταβίντε Μάσα έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο 82’ υπέρ της Ενωσης στη βουτιά που έκανε ο Βίντα μπροστά στους Ρέαμπτσιουκ και Πασχαλάκη, με το οποίο ουσιαστικά ο ρέφερι από τη γειτονική χώρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αλμέιδα.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024