Τετάρτη 22 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ελέγχεις στα συναισθήματά σου σε αυτά τα ματς»

Μπαρτζώκας: «Πρέπει να ελέγχεις στα συναισθήματά σου σε αυτά τα ματς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δήλωσεις ενόψει του Game 2 του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν την ίδια υπομονή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στρέφει άμεσα την προσοχή όλων στο δεύτερο ματς της σειράς, που είναι προγραμματισμένο για αύριο (28/4, 21:30). Ο Ολυμπιακός προηγείται με 1-0 στην σειρά με την Φενέρμπαχτσε χάρη στην χτεσινή του νίκη.

Σε δηλώσεις του, ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και πως κάθε κατοχή μετράει.

Αναλυτικά ο κόουτς Μπαρτζώκας δήλωσε:

Για το Game 2 της σειράς: «Ίσως είναι πιο δύσκολο και για τον αντίπαλό μας. Δεν μπορούμε να το πάρουμε σαν δεδομένο. Νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο, που θα είναι εξίσου δύσκολο. Είναι παιχνίδια που πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Κάθε κατοχή μετράει. Είναι 40 λεπτά, ανεξάρτητα αν κερδίσαμε και πήραμε μια διαφορά 15-16 πόντων στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν κρίνεται τίποτα από το πρώτο πεντάλεπτο».

Για τις προσαρμογές που περιμένει από την Φενέρ: «Βλέπουμε τι κάνει ο αντίπαλος. Η Φενέρ είχε ένα πετυχημένο πλάνο, που το ξέραμε βέβαια, το ίδιο είχε κάνει και σε προηγούμενα παιχνίδια. Με κάποιον τρόπο ανταποκριθήκαμε σε όσα ματς έχουμε παίξει εναντίον της. Εμείς πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να βρίσκουμε τον ελεύθερο παίκτη. Στο τρίτο δεκάλεπτο (σ.σ του Game 1) το καταφέραμε, είχαμε υπομονή, δεν εκτελέσαμε στα πρώτα δευτερόλεπτα και βρήκαμε αρκετές καλές προϋποθέσεις για σουτ. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και αύριο».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Νιώθω ότι είμαστε εντάξει. Οι φυσιοθεραπευτές πάντα έχουν δουλειά σε αυτές τις σειρές, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για κάποιον παίκτη να μείνει έξω».

Για το δεύτερο σερί sold out στο ΣΕΦ: «Σε όλα τα γήπεδα στα playoffs γίνεται sold out. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, ο ανταγωνισμός τεράστιος, τα παιχνίδια θεαματικά, παίζονται με μεγάλη ένταση. Ξέρετε πώς είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού, ιδίως όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια πρόκληση για να πάμε σε ένα δεύτερο Final Four. Μας στηρίζουν και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας».

Sports in

Αφιέρωμα της Euroleague στον Ολυμπιακό ενόψει του Final Four (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα για τον Ολυμπιακό με αφορμή το Final Four του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Μαϊου 2024