
ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ: Καμία συνεργασία με τον αμετανόητο που παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας
«Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκη για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους», αναφέρει ο Ανδρέας Σπυρόπουλος
«Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση με τον Γιάνη Βαρουφάκη», αναφέρει ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, απαντώντας σε ανάρτηση του γραμματέα της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη.
Σχολιάζοντας την ανάρτηση στο Facebook, του Παύλου Μαρινάκη που έγραψε μεταξύ άλλων πως «ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μέρα25 και το ΠΑΣΟΚ έχουν κοινή συνισταμένη την ”καρέκλα” και να μην έχει κανένας την αμφιβολία πως αν τα νούμερα ”βγαίνουν”, θα συνασπιστούν για να αποκτήσουν την πολυπόθητη εξουσία, με τρόπο όμως που θα καταστρέψει τη χώρα. Δεν θα τους αφήσουμε», ο Ανδρέας Σπυρόπουλος επεσήμανε ότι συντηρείται ένα σενάριο φόβου από τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Σπυρόπουλος αναφέρει: «Συντηρείται ένα σενάριο φόβου κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Μητσοτάκη για να καλύψουν τις αποτυχίες της πολιτικής τους. Το ΠΑΣΟΚ, η παράταξη που έδωσε τη μάχη για να κρατηθεί η χώρα στο ευρώ και την Ε.Ε. δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τον κ. Βαρουφάκη, τον άνθρωπο που συνεχίζει ακόμα και σήμερα αμετανόητος να παίζει στα ζάρια την τύχη της χώρας. Ιδεολογικά, πολιτικά και αξιακά δεν έχουμε καμία σχέση. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καταλάβει ακόμα και σήμερα τι προκάλεσαν στην ελληνική οικονομία, οι πολιτικές του κ. Βαρουφάκη ως Υπουργού Οικονομικών και φτάσαμε μία ανάσα από το να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ”.
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Lamda: «Έκρηξη» πωλήσεων σε κατοικίες στο έργο του Ελληνικού
- Αντιπολίτευση για… τρίχες από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Το τερμάτισε η Αναστασίου βάλοντας κατά Τσίπρα
- Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπράντον Κλαρκ – Οι πρώτες πληροφορίες
- Φωτιά σε διαμέρισμα στον Λυκαβηττό – Ένας τραυματίας
- Κάννες: Η ψύχραιμη δήλωση της Ντέμι Μουρ για την τεχνητή νοημοσύνη

