Ένας 38χρονος Νιγηριανός συνελήφθη τα ξημερώματα με την κατηγορία ότι προσπάθησε να βιάσει 33χρονη, στην περιοχή της Ακρόπολης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.Α.Σ, λίγο μετά τις 2:20, ο αλλοδαπός φέρεται να επιτέθηκε ξαφνικά στην γυναίκα, ενώ εκείνη βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, και αποπειράθηκε να την βιάσει.
Η 33χρονη έβαλε τις φωνές και διερχόμενοι πολίτες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».