
Σκάφος αναψυχής προκάλεσε μποτιλιάρισμα στην Πατρών – Κορίνθου
Τα πάντα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην είσοδο της Πάτρας.
Ένα απίστευτο και ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, καθώς ένα σκάφος προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Πώς συνέβη το μποτιλιάρισμα λόγω του σκάφους
Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Τρίτης στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, στην είσοδο της Πάτρας, ο δρόμος μπλόκαρε από ένα… σκάφος αναψυχής.
Ειδικότερα το ραντάρ-κεραία που είχε το ρυμουλκούμενο σκάφος «βρήκε» πάνω στην ταμπέλα του δρόμου και η κυκλοφορία ακινητοποιήθηκε.
Σύμφωνα με το thebest.gr, επί 15 λεπτά οι οδηγοί ανέμεναν να επιλυθεί το πρόβλημα και να καταστεί δυνατό να … αποπλεύσει το σκάφος από την εθνική, δημιουργώντας μία ουρά αρκετών χιλιομέτρων και μεγάλο μποτιλιάρισμα στο σημείο στην είσοδο της Πάτρας.
- Γαλλία: 4χρονη εντοπίστηκε αφυδατωμένη δίπλα στη σορό της μητέρας της
- Ολυμπιακός: Η συντριπτική παράδοση επί του Παναθηναϊκού και τα τρία «κόκκινα» σερί
- Πόλεμος: Ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Φάμελλος: Η ίδρυση της ΕΛΑΣ, μείζον πολιτικό γεγονός – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντιμετωπίζει αντιπαραθετικά
- Σεξ, λιτότητα και βότκα – O ελληνικός μύθος της Ιφιγένειας έγινε ταινία στα ουαλικά
- ELPEN: Βραβείο Εξωστρέφειας από το ΕΒΕΑ ως πρότυπο ελληνικής εξαγωγικής αριστείας



