Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μπάγερν ξέχασε πώς να είναι... Μπάγερν

Η Μπάγερν ξέχασε πώς να είναι… Μπάγερν

Η τριανδρία του βαυαρικού κλαμπ ζήλεψε τη δόξα του ισχυρού άνδρα της Τσέλσι Τοντ Μπέλι και εισέβαλαν στα αποδυτήρια της Μπάγερν για να τα «ψάλουν» στους παίκτες.

Η mia san mia Μπάγερν έπαψε να μοιάζει με Μπάγερν. Η νέα ήττα της, αυτή τη φορά από τη Μάιντς με 3-1 που προκλήθηκε από την κατάρρευσή της στο δεύτερο ημίχρονο όταν δέχτηκε και τα τρία γκολ, προκάλεσε την αποκαθήλωσή της από την κορυφή της βαθμολογίας στην οποία βρίσκεται πλέον η Ντόρτμουντ αλλά και αλυσιδωτές αντιδράσεις στο εσωτερικό της.

Η τριανδρία του βαυαρικού κλαμπ, ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ, ο CEO Ολιβερ Καν και ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ζήλεψαν τη δόξα του ισχυρού άνδρα της Τσέλσι Τοντ Μπέλι και εισέβαλαν στα αποδυτήρια της Μπάγερν για να τα «ψάλουν» στους παίκτες.

Σχεδόν σε έξαλλη κατάσταση ο Καν μίλησε στους παίκτες με απειλητικές διαθέσεις ενώ στη συνέχεια, όταν βρέθηκε απέναντι στους δημοσιογράφους στη μικτή ζώνη, τους ρώτησε: «Τι δεν έχουμε προσπαθήσει στον δεύτερο γύρο;». Στη συνέχεια τους είπε: «Συζητήσεις, παίκτες, συστήματα, τακτική, αλλαγή προπονητή, τίποτα δεν δούλεψε.

Εχουμε εξαντλήσει τόσες πιθανότητες. Στο τέλος της μέρας υπάρχουν ένδεκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που πρέπει να πάρουν τον κώλ… τους για τους στόχους της ομάδας. Αυτό σημαίνει ποδόσφαιρο και τίποτε άλλο».

Ο Καν που δέχεται τις περισσότερες πιέσεις γιατί τον θεωρούν υπεύθυνο για την κακή αγωνιστική εικόνα λόγω των επιλογών του από την ημέρα που ανέλαβε το πόστο, τόνισε πως θα είναι καταστροφικό αν η Μπάγερν δεν κατακτήσει τον τίτλο.

Για τις φήμες που τον θέλουν να εξοβελίζεται από το κλαμπ (η «Bild» έγραφε χθες πως μπορεί να συμβεί μέχρι το καλοκαίρι), ήταν σαφής: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με την κριτική.

Εχω αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις στην καριέρα μου και ξέρω τι σημαίνει όταν τα πράγματα δεν βαίνουν όπως πρέπει στην Μπάγερν». Η κρίση της Μπάγερν είναι τόσο βαθιά ώστε φαίνεται να ακουμπά και τον Χάινερ που μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο απυρόβλητο.

Δεν (τους) φταίει ο Τούχελ

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι θεωρείται αμέτοχος ευθυνών ο Τόμας Τούχελ, ενώ δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Τριανδρία έχει μετανιώσει που δεν απέλυσε τον Νάγκελσμαν από τον Φλεβάρη όταν η Μπάγερν ηττήθηκε από την Γκλάντμπαχ.

Το στραβοπάτημα των Βαυαρών εκμεταλλεύτηκε φυσικά η Ντόρτμουντ η οποία νίκησε με το ευρύ 4-0 την Αϊντραχτ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είναι η πρώτη φορά από το 2012 που η 29η αγωνιστική βρίσκει πρωτοπόρους τους Βεστφαλούς και όχι την Μπάγερν. Να σημειωθεί πως εκείνη τη χρονιά ο τίτλος κατέληξε στα χέρια των Κιτρινόμαυρων.

Ο Τούχελ ο οποίος σε έξι ματς έχει υποστεί τρεις ήττες, όταν επί Νάγκελσμαν η Μπάγερν είχε τον ίδιο αριθμό ηττών σε 37 παιχνίδια και βρισκόταν μέσα και στους τρεις στόχους της, άφησε αιχμές εναντίον του προκατόχου του λέγοντας πως οι παίκτες φαίνονται εξαντλημένοι.

«Φαίνεται σαν να έχουμε παίξει 70 παιχνίδια», είπε. Αποτελεί κοινό μυστικό στη Ζέμπενερ Στράσε πως επί Νάγκελσμαν οι προπονήσεις ήταν επίπονες τόσο στο θέμα της φυσικής κατάστασης όσο και στην τακτική.

Για τον λόγο αυτό τους έδωσε τρεις ημέρες ρεπό, όπως τους το είχε υποσχεθεί πριν από το ματς με τη Μάιντς, παρά την ήττα.

Τα δυσάρεστα νέα για την Μπάγερν δεν σταματούν όμως εδώ. Ο Αλφόνσο Ντέιβις υπέστη θλάση και πιθανόν χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024