Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανατροπή με τον πλαστικό χειρουργό - Σκηνοθετημένος ο καυγάς, αποσύρθηκαν οι μηνύσεις

Ανατροπή με τον πλαστικό χειρουργό – Σκηνοθετημένος ο καυγάς, αποσύρθηκαν οι μηνύσεις

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον γνωστό πλαστικό χειρουργό, Γιάννη Λύρα, και την 92χρονη γυναίκα.

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό ο κ. Λύρας πέρασε το Σαββατοκύριακο στο αστυνομικό τμήμα, καθώς η ηλικιωμένη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, μετά από καυγά που είχαν για τα κοινόχρηστα.

Ο γιατρός συνελήφθη και οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με τον εισαγγελέα να του ασκεί ποινική δίωξη για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και να τον παραπέμπει στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ωστόσο, εκεί έγινε η ανατροπή και η 92χρονη ζήτησε να μην δικαστεί ο κ. Λύρας και να αποσυρθεί η υπόθεση. Έτσι, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και η αντιπαράθεσή τους έλαβε τέλος.

«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους», ανέφερε ο πλαστικός χειρουργός στις πρώτες του δηλώσεις έξω από την Ευελπίδων.

Και πρόσθεσε: «Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη».

Τι ακριβώς συνέβη το Σάββατο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός τσακώθηκε με την 92χρονη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία στην Κηφισιά και αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ο γιατρός στα κρατητήρια και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, σημειώθηκε στις 21:10 το βράδυ του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος και η 92χρονη βρίσκονταν στην πολυκατοικία όταν άρχισαν να τσακώνονται  για τα κοινόχρηστα. Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας.

Περιπολικό μετέβη στην πολυκατοικία όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο γιατρός την χτύπησε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οδηγηθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε σε βάρος της μήνυση για εξύβριση και απειλή, ενώ και η ηλικιωμένη σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών, με αποτέλεσμα ο 63 χρόνος να συλληφθεί. Λίγες ώρες αργότερα, όπως αναφέρει το protothema.gr που δημοσιοποίησε την είδηση, ο γιατρός κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και σε βάρος συγγενικού προσώπου της ηλικιωμένης.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024