Αγρίνιο: Εφτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι
Οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.
Ποινή κάθειρξης 7 ετών, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση , λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού, επέβαλε ομόφωνα το 5μελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων τον 29χρονο ποδοσφαιριστή από το Αγρίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν 7 μήνες κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ΄ εξακολούθηση, σε 4χρονο αγοράκι .
Ο 29χρονος σύμφωνα με τη δικογραφία επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του.
Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.
Οι ζωγραφιές του παιδιού
Η συμπεριφορά του νηπίου είχε προβληματίσει τους γονείς του,οι οποίοι απευθύνθηκαν σε παιδοψυχολόγους.
Οι ζωγραφιές του 4χρονου ,ανέδειξαν το πρόβλημα. Ο 29χρονος συνελήφθη και με εισαγγελική παραγγελία είχαν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του .
Για σκευωρία μιλά ο 29χρονος
Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος δεν αποδέχτηκε τις πράξεις του και την πραγματογνωμοσύνη των παιδοψυχολογων, ενώ μίλησε για σκευωρία της οικογένειας του 4χρονου.
Ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του και 8 χρόνια ποινή φυλάκισης, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.
Σήμερα οι συγγενείς από το παιδάκι, συγκεντρώθηκαν έξω από το Στρατοδικείο ζητώντας δικαιοσύνη, ενώ αποδοκίμασαν έντονα το δράστη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βουλγαρία: Πιθανή η προκήρυξη πρόωρων εκλογών – Οι όγδοες μέσα σε τέσσερα χρόνια
- ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση «προθύμων»: Ο Λέγγας μπήκε συνδικαλιστής και βγήκε στέλεχος της ΝΔ
- Επίσκεψη του Πρέσβη της Κίνας στον Δήμαρχο Σπάρτης
- Όσα σκέφτεται ο Τσάμπι Αλόνσο, αλλά δεν θα πει ποτέ δημόσια
- Δημήτρης Μητσιώνης: Πέθανε ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, σε ηλικία 49 χρόνων
- Αττική: Συνελήφθη 38χρονος Τούρκος καταζητούμενος από την Interpol για ανθρωποκτονία
- Οι πρώτες δηλώσεις του Κάρικ: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι μεγάλη ευθύνη – Υψηλά τα στάνταρ στη Γιουνάιτεντ»
- Σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων – Η Μελίσα Γκίλμπερτ στηρίζει τον σύζυγό της Τίμοθι Μπάσφιλντ μετά την παράδοσή του στις αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442