Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 3-1: Κάζο για τους Βαυαρούς

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 3-1: Κάζο για τους Βαυαρούς

Σταματημό δεν έχει η κατρακύλα της Μπάγερν η οποία προηγήθηκε στην έδρα της Μάιντς, αλλά δέχθηκε τρία γκολ (3-1) και αν η Ντόρτμουντ νικήσει θα την αφήσει δεύτερη. Σάρωσαν οι φιλοξενούμενοι στα υπόλοιπα ματς της 29ης αγωνιστικής.

Μόνο ευεργετική δεν αποδεικνύεται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο από τη Φράιμπουργκ, το «αντίο» με κάτω τα χέρια στο Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Τόμας Τούχελ συνεχίζει να παραπαίει και στο πρωτάθλημα όπου δεν σηκώνει κεφάλι.

Οι Βαυαροί προηγήθηκαν κόντρα στη Μάιντς από νωρίς, αλλά δέχθηκαν τρία γκολ στη συνέχεια για το 3-1 που μπορεί να τους αφήσει στη δεύτερη θέση αν αργότερα η Ντόρτμουντ νικήσει την Άιντραχτ και δεν αρνηθεί ακόμη ένα δώρο.

Μόλις δύο νίκες σε επτά ματς με τον Τούχελ στον πάγκο της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει πλέον η Μπάγερν, που με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος, δείχνει ικανή να το χάσει.

Από την άλλη, η Μάιντς έμεινε για δέκατο σερί ματς αήττητη και μπήκε στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ έχει πιάσει πελάτες τους Βαυαρούς καθώς τους νικά για τρίτη συνεχόμενη σεζόν εντός έδρας.

Μετά το επεισόδιο με τον Σανέ ο Μανέ ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και στο 16′ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ.

Τελικά ο Σενεγαλέζος έκανε το 1-0 για την Μπάγερν στο 29′ όταν από μπαλιά του Στάνισιτς τελείωσε ωραία τη φάση. Αυτό ήταν το έβδομο γκολ του Μανέ στο φετινό πρωτάθλημα και το πρώτο του μετά τις 29 Οκτωβρίου και το ματς του πρώτου γύρου με τη Μάιντς.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα από τα μέσα του ημιχρόνου ήρθε η κατάρρευση για την Μπάγερν που μέχρι τότε δεν είχε απειληθεί καθόλου. Ο Αγιόρκε από κοντά με κεφαλιά στο 64′ έκανε το 1-1, ο Μπαρέιρο το 2-1 στο 73′ και ο Μάρτιν στο 79′ το τελικό 3-1.

Μάιντς: Τσέντνερ, Φερνάντες (83′ Χακ), Μπελ, Χάντσε-Όλσεν, Βίντμερ, Μπαρέιρο, Κορ (64′ Σταχ), Κάτσι (46′ Μαρτίν), Λι (77′ Μπαρκόκ), Ονισίβο, Αγιόρκε (77′ Ίνγκβαρτσεν)

Μπάγερν Μονάχου: Ζόμερ, Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Κανσέλο, Κίμιχ (75′ Γκράβενμπερχ), Μουσιάλα (80′ Μουσιάλα), Γκορέτσκα, Ντέιβις (9′ Μαζράουι), Μίλερ (75′ Τελ), Μανέ (80′ Σανέ)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, σάρωσαν οι φιλοξενούμενοι. Η Βόλσφμπουργκ έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη με το εντυπωσιακό 5-1 επί της Μπόχουμ εκτός έδρας ενώ η Βέρντερ νίκησε εύκολα με 4-2 την ουραγό Χέρτα στο Βερολίνο.

Τέλος, η Κολωνία επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Χοφενχάιφ η οποία έμπλεξε για τα καλά όσον αφορά στη μάχη της παραμονής.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024