Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γκουαρντιόλα: «Είμαστε κουρασμένοι…»

Γκουαρντιόλα: «Είμαστε κουρασμένοι…»

Στα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν οι παίκτες του, στάθηκε ο Ισπανός τεχνικός πριν την αναμέτρηση των «πολιτών» για τον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται σήμερα στις 18:45 την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας και ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε με δηλώσεις του, στην κόπωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο τεχνικός των «πολιτών» δήλωσε συγκεκριμένα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα κυπέλλου πως:

«Ελπίζω ότι θα προκριθούμε. Πέρυσι ήρθαμε εδώ, τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, και δεν είχαμε καλή απόδοση. Ένας λόγος είναι η κούραση. Αυτή τη χρονιά την έχουμε. Ο προημιτελικός του Champions League είναι τόσο εξαντλητικός κι εμείς πρέπει να ανακάμψουμε.

Κάθε σεζόν έχω την αίσθηση ότι δεν είμαστε σωματικά έτοιμοι, ελπίζω αυτή τη φορά να είμαστε. Πρέπει να δω, πρέπει να «μυρίσω» πως είναι σήμερα οι παίκτες. Μετά το Μόναχο δεν μπορούσαν καν να πανηγυρίσουν, γιατί ήταν τόσο κουρασμένοι. Θα προπονηθούμε σήμερα και θα πρέπει να μιλήσω σε κάποιους».

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως πέραν του κυπέλλου, η Σίτι μεσοβδόμαδα απέκλεισε την Μπάγερν (όπως ανέφερε και ο τεχνικός της), και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στο πρωτάθλημα ναι μεν είναι στο -5 από την κορυφή και την Άρσεναλ (75 βαθμούς η μία και 70 η άλλη), ωστόσο έχει δυο αγώνες λιγότερους, οπότε βρίσκεται εντός και των τριών στόχων της με την κούραση να είναι λογική φυσικά για τους παίκτες του Πεπ.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024