Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρεθύμνου «Δότες Ζωής», η υγεία του 48χρονου «πάει από το καλό στο καλύτερο» και μάλιστα «στάθηκε όρθιος για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο».
Όπως σημειώνουν στην ανάρτησή τους «έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη».
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με τους «Δότες Ζωής» ο 48χρονος εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους και ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.
«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής. Είμαι κι εγώ εδώ, θα επανέλθω γρήγορα» τόνισε στέλνοντας το δικό του μήνυμα.
Η ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου «Δότες Ζωής»
«Η πορεία της υγείας του Γιώργου πάει από το καλό στο καλύτερο. Για πρώτη φορά μετά το χειρουργείο στάθηκε όρθιος!
Έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο και η ψυχολογία του είναι άριστη.
Έκφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους σας και σας ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του,για τα αμέτρητα μηνύματα και κάθε μορφή συμπαράστασης προς αυτόν και την οικογένειά του.
«Χαιρετίσματα προς όλους τους μάχιμους Δότες Ζωής.Είμαι κι εγώ εδώ,θα επανέλθω γρήγορα!» μας είπε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).