Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντσελότι: «Ονειρευόμαστε ένα ακόμα Champions League»

Αντσελότι: «Ονειρευόμαστε ένα ακόμα Champions League»

Ο Κάρλο Ανσελότι μίλησε σε δημοσιογράφους μετά την πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League και δεν έκρυψε την φιλοδοξία του για μια ακόμα κατάκτηση του τροπαίου, αποθεώνοντας παράλληλα και τον Ροντρίγκο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέδειξε άλλη μια φορά πως το Champions League είναι η διοργάνωσή της. Όσο μέτρια σεζόν και αν κάνει στην Ισπανία, στην Ευρώπη είναι… Βασίλισσα όνομα και πράγμα. Η ομάδα του Κάρλο Ανσελότι το επιβεβαίωσε και κόντρα στην Τσέλσι όπου επικράτησε με 2-0 με μια κυνική εμφάνιση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League με συνολικό σκορ 4-0.

Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε τη Ρεάλ στην τελική τετράδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στις τέσσερις σεζόν που κάθεται στον πάγκο της, έχοντας το απόλυτο ρεκόρ προκρίσεων, συντηρώντας τον… μύθο του ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές όλων των εποχών στο άθλημα.

Ο Ανσελότι μίλησε μετά την πρόκριση των Μερένχες σε δημοσιογράφους, αποθέωσε τον Ροντeagueρίγκο και δεν έκρυψε την δίψα του για ένα ακόμα Champions League:

«Σε αυτήν την φάση της σεζόν, είμαστε πολύ καλοί συλλογικά, η ομάδα είναι στην κορυφή, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, όλοι με κίνητρο. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας, ειδικά αμυντικά. Η πρόκριση στον ημιτελικό, είναι μια μεγάλη επιτυχία που επιτρέπει να ονειρευόμαστε να κατακτήσουμε ακόμη ένα Champions League, εάν πάμε στον τελικό.

Με τον Ροντρίγκο, μιλήσαμε κυρίως για το αμυντικό παιχνίδι, αφού είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθεί. Η θέση του είναι καλύτερη τώρα στο γήπεδο. Αλλά όταν έχει την μπάλα, κανείς δεν έχει τίποτε να του μάθει, δεδομένου του επιπέδου του.

Είναι απίστευτα αποτελεσματικός, ακόμη κι όταν δεν σκοράρει. Σήμερα, έκανε την διαφορά σε αυτό το ματς με τα δύο του γκολ, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον σύλλογο είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι έχουν ενέργεια και ποιότητα. Και αυτό μας δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024