Mega: «Ο δρόμος προς την κάλπη» με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές
Ράνια Τζίμα, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Νίκη Λυμπεράκη θα εναλλάσσονται στις ενημερωτικές εκπομπές για τις εκλογές
Στον δρόμο για τις εκλογές τής 21ης Μαΐου, το MEGA παρακολουθεί τις πολιτικές εξελίξεις, αναδεικνύει τα ζητήματα που θα κριθούν στις κάλπες και ανοίγει τον διάλογο μεταξύ των υποψηφίων.
Από την Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και την Πέμπτη 18 Μαΐου, το MEGA θα μεταδίδει μία σειρά έκτακτων ενημερωτικών εκπομπών με τίτλο «Ο δρόμος προς την κάλπη». Στην παρουσίαση εναλλάσσονται οι: Ράνια Τζίμα, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Νίκη Λυμπεράκη.
Συζητήσεις και αναλύσεις για την επικείμενη κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Οι θέσεις των κομμάτων και οι αντιπαραθέσεις τους. Η επόμενη μέρα.
Την πρώτη εκπομπή, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 23:20, παρουσιάζει η Νίκη Λυμπεράκη.
- Λάκης Λαζόπουλος: «Αισθάνομαι μία ικανοποίηση ότι η ‘κατάδυση’ που έκανα πήγε καλά»
- Δημήτρης Χούπης: Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συναντήθηκε με τον τούρκο ομόλογό του στο περιθώριο της Διαβαλκανικής Συνόδου
- Επιστροφή ενοικίου: Τι αλλάζει από τον φετινό Νοέμβριο – Πώς θα ενταχθούν περισσότεροι δικαιούχοι
- Η Βιλερμπάν αλλάζει τον «χάρτη» της Euroleague: Η «χρυσή» πρόταση σε Γιαμπουσέλε και οι κινήσεις για Φρανσίσκο και Λουβαβού-Καμπαρό!
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
