
Κρήτη: Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο
Εγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας για φωτιά που ξέσπασε σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Ανισσαρά του δήμου Χερσονήσου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εκδηλώθηκε φωτιά σε υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου.
Προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου
Η φωτιά, σύμφωνα με το ekriti.gr, ήταν πολύ κοντά σε λινοθήκη και γι΄αυτό τον λόγο έγινε και προληπτική εκκένωση της μονάδας.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ωστόσο η φωτιά κατασβέστηκε από τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.
Στον χώρο προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.
- Μουντιάλ: Ο viral speaker της Αργεντινής «τρελάθηκε» ξανά – Το ασύλληπτο ξέσπασμα μετά το 2-1 του Λαουτάρο (vid)
- Αποχώρησε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Πόπη Τσαπανίδου
- Ιράν: Το Ορμούζ είναι κόκκινη γραμμή – Αντίποινα των Φρουρών της Επανάστασης για τα πλήγματα των ΗΠΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διώξεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε 4 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ
- «Είμαι ενθουσιασμένος» – Ο Αντετοκούνμπο έφτασε στο Μαϊάμι για τους Χιτ (vid)
- Φωτιές και σκύλος: Πώς μπορούμε να τον πλησιάζουμε με ασφάλεια και σεβασμό


