Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έγκλημα πάθους» η δολοφονία του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα – Πώς έφτασαν στα ίχνη του δράστη

«Έγκλημα πάθους» η δολοφονία του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα – Πώς έφτασαν στα ίχνη του δράστη

Με πάνω από 30 μαχαιριές σκότωσε τον 63χρονο ο δράστης – Τι όπλισε το χέρι του και πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κάτω Αχαΐα η δολοφονία ενός 63χρονου, που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι, με πάνω από 30 μαχαιριές σε όλο του το σώμα.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται μάλλον για έγκλημα πάθος καθώς ο δράστης του φονικού υποψιαζόταν πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Πώς έφτασε στα ίχνη του η ΕΛΑΣ

Από την πρώτη στιγμή, μία γυναίκα που ήταν μάρτυρας της συμπλοκής των δύο Ρομά ανδρών στο χωράφι, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, σύμφωνα με το tempo24, έψαξαν σπιθαμή το χωράφι όπου βρέθηκε η σορός του θύματος, έχοντας δεχθεί πάνω από 30 μαχαιριές.

Στο έδαφος και σε μία μεγάλη περίμετρο γύρω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, υπήρχαν έντονα σημάδια που έδειχναν πως οι δύο άνδρες είχαν πέσει στο χώμα.

Η αναζήτηση του φονικού όπλου και το μοιραίο σακάκι

Άμεσα οι έρευνες κινήθηκαν σε δύο άξονες: ο πρώτος ήταν να ερευνηθεί διεξοδικά ο χώρος προκειμένου να εντοπιστεί το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης και ο δεύτερος να βρεθούν ίχνη από το δρομολόγιο που ακολούθησε, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του.

Λίγη ώρα αργότερα και μέσα στην Κάτω Αχαΐα, ο 63χρονος δράστης της δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα και φάνηκε να βγάζει το σακάκι του.

Έτσι, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση κατάφεραν να τον συλλάβουν. Ύστερα από έρευνες βρήκαν και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής και του εγκλήματος και στη συνέχεια ομολόγησε και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Επρόκειτο για ένα θάμνο ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο του εγκλήματος.

Φόβοι για βεντέτα

Από τη στιγμή της σύλληψης του 63χρονου, στην Κάτω Αχαΐα βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και ομάδα ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά περιστατικά αντεκδίκησης ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο τρόπος της συμπλοκής αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε στο σώμα του το θύμα, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Όπως έγραψε το τοπικό σάιτ, δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Ακολούθησε συμπλοκή και ο δράστης έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024