Μαντώ Γαστεράτου: «Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο»
Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει τη μητρότητα με τα δύο παιδάκια της.
Η Μαντώ Γαστεράτου στην εκπομπή «Δυο στη 1» βρέθηκε προσκεκλημένη και μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την κόρη της Κυβέλη με την οποία ένιωσε να συνδέεται από την πρώτη στιγμή.
Η αδυναμία στην κόρη
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρότι οι περισσότεροι θεωρούν πως οι μαμάδες είναι πιο κοντά με τους γιους, εκείνη ένιωσε να συνδέεται περισσότερο με την κόρη της.
«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς.
Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς» είπε η Μαντώ Γαστεράτου.
- Πιερία: Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση αγέλης σκύλων σε τουρίστρια – Παραμένει στη ΜΕΘ η 61χρονη
- Ο Banksy αποκαλύφθηκε: Το τέλος της ανωνυμίας στην Ουκρανία, τα δικαστικά έγγραφα, οι Massive Attack – Έρευνα Reuters
- Οι κατώτατοι μισθοί στην ΕΕ για το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Γαμπρός στην Κρήτη ο ανιψιός της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν – Ζει σε χωριό του Ηρακλείου
- Ζαχαριάδης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η αυτόνομη κάθοδος, αλλά μια μεγάλη συμμαχία στον προοδευτικό χώρο
- Η εξαιρετική εμφάνιση του Γιούρτσεβεν: Πέτυχε double double με 36 πόντους στη G-League




