Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Sin Boy: Επέστρεψε στα social media και ανακοίνωσε το νέο του τραγούδι

Sin Boy: Επέστρεψε στα social media και ανακοίνωσε το νέο του τραγούδι

Aφαίρεσε το πένθιμο μαύρο χρώμα από τη φωτογραφία προφίλ του και ανέβασε ένα κλιπ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα

Kακόγουστο αστείο αποδείχθηκε τελικά ο θάνατος του Sin Boy. Ο γνωστός τράπερ όχι μόνο είναι ζωντανός αλλά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και το νέο του τραγούδι.

Ο ίδιος πριν λίγες ώρες επέστρεψε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram και TikTok και ανακοίνωσε στους φανς του ότι έρχεται το νέο του κομμάτι.

Αφού αφαίρεσε το πένθιμο μαύρο χρώμα από τη φωτογραφία προφίλ του, ανέβασε ένα κλιπ, στο οποίο εύχεται καλή Ανάσταση και ζητάει να ακούσουν το τραγούδι του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «όταν βγει το βιντεοκλίπ, σπάστε το»,  εννοώντας να πραγματοποιήσουν πολλές προβολές.

«Καλή ανάσταση στον σωτήρα μου, τον Ιησού Χριστό. Να κουβαλάτε όλοι το μήνυμα της Αναστάσεως και εύχομαι όλοι στη ζωή σας μια μέρα να έχετε τη μεγάλη ανάσταση. Μην τα βάζετε κάτω ποτέ, ακόμη και με όλον τον πλανήτη εναντίον σας. Μην ακούτε τι λέει ο κόσμος, ακούστε τι λέει η φωνή μέσα σας, δηλαδή της ψυχής σας. Και τι λέει η φωνή του Θεού», ανέφερε ο τράπερ βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό.

Η ανάρτησή του στο TikTok

@sination4life♬ original sound – Sin Boy

Τι συνέβη με τον «θάνατό» του

Τον περασμένο Φλεβάρη οι φήμες ήθελαν τον Sin Boy νεκρό. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μια φωτογραφία του τράπερ μέσα σε ένα ασθενοφόρο ενώ η σελίδα στο Instagram που δημοσίευσε το στιγμιότυπο ανέφερε πως ο τράπερ άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Κόσοβου έπειτα από υπερβολική δόση.

Επίσης, στο προφίλ του Sin Boy ανέβηκε μία φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας υπήρχε το εξής μήνυμα: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα».

H αδερφή και η μητέρα του, την ίδια ώρα, άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ τους σε μαύρο φόντο, όμως επίσημη επιβεβαίωση από την οικογένειά του δεν υπήρξε ποτέ.

Οι fans του, αναστατωμένοι, αναρωτιούνταν τι συμβαίνει, αν και αρκετοί υποστηρίζαν ότι η είδηση του θανάτου του είναι ψευδής και πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Στο μεταξύ, στην εκπομπή «Γεια σου» προβλήθηκε μια φωτογραφία, στην οποία ο Sin Boy απαθανατίζεται στο Άμστερνταμ.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε η αδερφή του, Έλενα Γκέκα, ωστόσο και πάλι δεν έδωσε καμία απάντηση για τον Sin Boy.

«Θα σας παρακαλούσα πολύ να σεβαστείτε τη σιωπή μας. Καταλαβαίνουμε ότι αγαπάτε πολύ τον αδερφό μου, αλλά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του», είπε συγκεκριμένα τότε.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024