Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη κόντρα του Ζβέρεφ με τον Μεντβέντεφ

Μεγάλη κόντρα του Ζβέρεφ με τον Μεντβέντεφ

Για αντιαθλητική συμπεριφορά κατηγόρησε ο Γερμανός τον Ρώσο και εκείνος ανταπάτησε ανοίγοντας… κόντρα.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ επικράτησε του Αλεξάντερ «Σάσα» Ζβέρεφ με 2-1 σετ στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο και πέρασε στην τετράδα της διοργάνωσης με τον Γερμανό ωστόσο να μην παίρνει πολύ χαλαρά την ήττα του…

Η Ζβέρεφ συγκεκριμένα κατηγόρησε τον Ρώσο για αντιαθλητική συμπεριφορά με τον δεύτερο να ανταπαντάει.

«Είναι ένας από τους πιο άδικους παίκτες στον κόσμο. Είμαι κάποιος που παίρνει πολύ σοβαρά το fair play και την ευγενή άμιλλα, εκείνος όχι. Παίρνει toiler break ενώ δεν επιτρέπεται πλέον από τον κανονισμό. Υπήρχαν 1.000 σημεία στο ματς που ένιωθε ότι άρχιζα να παίζω καλύτερα από εκείνον και κάθε φορά προσπαθούσε να κάνει κάτι για να το χαλάσει.

Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του, ως αθλητής. Φυσικά δεν ήταν καλό για μένα που παρασύρθηκα από τα παιχνίδια του, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να μου συμβεί και είναι δικό μου λάθος. Αλλά όπως και να ‘χει πιστεύω πως το fair play θα έπρεπε να είναι πάντα μέρος του αθλητισμού», είπε ο Γερμανός με τον Μεντβέντεφ να του λέει να… κοιταχτεί στον καθρέπτη.

«Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό, γιατί ήταν λόγια που είπε στην ένταση της στιγμής, αμέσως μετά τον αγώνα. Αν μιλούσε μια εβδομάδα αργότερα πιθανότατα θα έλεγε διαφορετικά πράγματα. Θα πω μόνο ότι ποτέ δεν ήμασταν φίλοι, μόνο στα juniors κάναμε παρέα, οπότε ήμουν έκπληκτος όταν άκουγα από εκείνον στις απονομές των τουρνουά ότι είναι καλός φίλος με εμένα και τη σύζυγό μου, που δεν ισχύει. Δεν δίνω σημασία στα λόγια του, αλλά τον προειδοποιώ τώρα πως αν συνεχίσει να λέει ότι είμαστε φίλοι, θα τον βρω στα αποδυτήρια και θα του πω ότι δεν είναι έτσι, ακόμα και αν αυτό μας κάνει εχθρούς και δεν μιλάμε καθόλου στο μέλλον.

Είμαι καλός φίλος με 90 παίκτες περίπου στο tour, έχω καλές σχέσεις με 50 ακόμα, οπότε νιώθω άσχημα όταν κάτι συμβαίνει στο τερέν. Ξέρω πως κάποιες φορές μπορώ να γίνω άδικος, αλλά χθες… Τον πείραξε που έριξα τη ράβδο του φιλέ; Που πήγα στο μπάνιο; Πήγα για να κατουρήσω, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Μάλιστα, μετά το toilet break έχασα τα 2 επόμενα games.

Ο Σάσα ζει στον δικό του κόσμο. Κάθε φορά που χάνει, μπορούμε να βρούμε 25 συνεντεύξεις του που λέει περίεργα πράγματα. Ξέρω πως ήμουν λάθος παλιότερα σε φιλονικίες που είχα με τους Ρουντ, Σβάρτζμαν ή Κατσάνοφ και λυπάμαι που τους έκανα να νιώθουν αρνητικά με την παρουσία μου, γιατί είναι πολύ ευγενικά άτομα. Αλλά ο Ζβέρεφ δεν είναι σαν κι αυτούς. Καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη πριν πει ότι δεν παίζω καθαρά», είπε συγκεκριμένα ο Ρώσος και όπως όλα δείχνουν μια καινούρια κόντρα ξεκινά…

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024