
Τραγωδία στα Άνω Λιόσια – Αγέλη σκύλων κατασπάραξε 68χρονη
Για το συμβάν συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρησης σκραπ.
Ένα τραγικό και σοκαριστικό έλαβε χώρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου καθώς μία αγέλη σκύλων στα Άνω Λιόσια κατασπάραξε μία 68χρονη γυναίκα.
Η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σε επιχείρηση σκραπ που βρίσκεται στη θέση Σκαλιστήρι στη λεωφόρο ΝΑΤΟ.
Η 68χρονη φιλοξενούνταν σε τροχόσπιτο που βρισκόταν εντός της μάντρας και διέμενε ένας 70χρονος που εργάζεται ως φύλακας στην επιχείρηση.
Κάτω από άγνωστες συνθήκες τα επτά σκυλιά που βρίσκονταν στη μάντρα επιτέθηκαν και κατασπάραξαν την 70χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο.
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης
Η αστυνομία συνέλαβε τον 78χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ’ αμελείας, ενώ τα σκυλιά παρέλαβαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.
- Live η συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη – Εφ’ όλης της ύλης για τις πολιτικές εξελίξεις
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 3 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ισπανία – Αυστρία 3-0: Άνετη πρόκριση των «φούριας ρόχας», με σούπερ Οϊαρθάμπαλ
- NYT: Οι ΗΠΑ θεωρούσαν πως το Ισραήλ σκόπευε να δολοφονήσει τους κορυφαίους Ιρανούς διαπραγματευτές
- Κεφαλιά ο Πόρο και 2-0 η Ισπανία την Αυστρία (vids)





