Διαμαρτυρία vegan στη Θεσσαλονίκη – «Τα έθιμα σας μυρίζουν θάνατο»
Οι διαμαρτυρόμενοι έχουν αναρτήσει πανό που αναγράφουν «Αμφισβήτησε τις παραδόσεις» ενώ φωνάζουν ταυτόχρονα «στην Ελλάδα η περίοδος του Πάσχα σημαίνει ζώα στο σφαγείο, έπειτα στις αγορές και στο τέλος στα πιάτα»
Ομάδα ζωόφιλων ακτιβιστών vegan πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στην αγορά Βλάλη, λίγα μέτρα από το Καπάνι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
«Τα έθιμά σας μυρίζουν θάνατο» έγραφε το πλακάτ ενός εκ των διαμαρτυρόμενων. Αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν για να φωτογραφίσουν τους ακτιβιστές.
Σημειώνεται ότι λίγα μέτρα μακρύτερα, στα κρεοπωλεία της αγοράς Καπάνι οι καταναλωτές έκαναν ουρές για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.
Δείτε φωτογραφίες από την διαμαρτυρία…
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό
- Θα αποφύγει τη μείωση επιτοκίων η Fed – Τι δείχνει δημοσκόπηση του Reuters
- Ο Αντσελότι εξηγεί γιατί πήρε τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ – Έκλαψε ο σταρ της Σάντος μαθαίνοντας τα νέα
- Πτώση από γκρεμό του Mr Mango: Όλα έδειχναν ότι ο κακομαθημένος γιος ήταν ο ένοχος – Επιβεβαιώθηκε
- ΟΦΗ για Νέιρα «Θα έχεις για πάντα μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της Ομιλίτικης ιστορίας»
- Επεισοδιακή άρση ασυλίας Κωνσταντοπούλου και κόντρα με Φλωρίδη – «Μόνο τα τσιράκια του, οι επίορκοι δικαστές με κατήγγειλαν»


