Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ: Πρόεδρος κατηγορείται για ρατσιστικές, σεξουαλικές επιθέσεις και χρήση ναρκωτικών

Σοκ: Πρόεδρος κατηγορείται για ρατσιστικές, σεξουαλικές επιθέσεις και χρήση ναρκωτικών

Μεγάλη αποκάλυψη, καθώς πρόεδρος βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην εταιρεία με την οποία έγινε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους.

Ο Ματ Ίσμπια, ο οποίος τον Φεβρουάριου του 2023 αγόρασε τους Φοίνιξ Σανς από τον Ρόμπερτ Σάρβερ, έναντι του ποσού ρεκόρ των 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκεται στο επίκεντρο καταγγελιών για απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που επικρατούν στην εταιρεία με την οποία έγινε ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Μόνο που πριν καλά καλά αναλάβει τα νέα του καθήκοντα προέκυψε ένα σκάνδαλο που αφορά την United Wholesale Mortgage. Πρόκειται για την εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των στεγαστικών δανείων και μάλιστα αφορά την πιο φημισμένη του είδους σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Μέσω αυτής της επιχειρηματικής του δράσης ο Ίσμπια έγινε δισεκατομμυριούχος και βρέθηκε στην προνομιούχα οικονομική θέση να αποκτήσει ομάδα του ΝΒΑ. Σύμφωνα με το Blooberg όμως, υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες υπαλλήλων (24 εργαζομένων για την ακρίβεια) της UWM που αναφέρουν ότι οι συνθήκες εργασίας υπό τη διοίκηση του Ματ Ίσμπια και των συνεργατών του είναι τουλάχιστον ασφυκτική.

Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο. «Εντός των χώρων εργασίας οι λευκοί υπάλληλοι έχουν σαφώς καλύτερη μεταχείριση από τους μαύρους», ενώ έχουν γίνει αναφορές για «επαναλαμβανόμενες σεξουαλικές παρενοχλήσεις και χρήση παράνομων ουσιών από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας».

Η καταγγελία προέρχεται από 24 νυν και πρώην υπαλλήλους της United Wholesale Mortgage και δεν αφορά αυτόν καθ’ αυτόν τον νέο ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, αλλά τις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν στην εταιρεία του, που μέσω της επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ, Σάρα ΝτεΣιάντις απάντησε στις καταγγελίες αναφέροντας πως «πρόκειται για παραπλανητικά ψέματα από δυσαρεστημένα άτομα ή από έναν ανταγωνιστή που απλώς προωθεί μια ψεύτικη ιστορία σε μέσα ενημέρωσης».

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024