Πυροβολισμοί στα Άνω Λιόσια: Εμβόλισαν περιπολικό – Διέφυγαν οι δράστες
Το όχημα των δραστών εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο όμως δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι δράστες.
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Φυλής και Βλαστού Άνω Λιόσια, όταν δράστες αντάλλαξαν πυροβολισμούς ενώ δεν δίστασαν να εμβολίσουν περιπολικό.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όταν δύο άτομα άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός οχήματος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Οι σφαίρες πέτυχαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με τους δράστες να τρέπονται άμεσα σε φυγή.
Λίγο αργότερα τους εντόπισε περιπολικό και τους καταδίωξε και οι δράστες αιφνιδιαστικά εμβόλισαν το όχημα της αστυνομίας ενώ αμέσως εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες και ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο οι Αρχές εκτιμούν ότι ανήκει σε έναν από τους δράστες των πυροβολισμών.
Το όχημα των δραστών εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο όμως δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι δράστες.
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια
- World Athletics: Τέλος στην αδικία των διαδρόμων
- Αλέξανδρος Κοψιάλης: «Είμαι 120 κιλά, άμα συνεχίσω θα φράξουν όλα»
- Gen Alpha μεγαλώνει στο χάος της παραπληροφόρησης – Ενημερώνεται, δυσπιστεί, αγχώνεται για το μέλλον
- Κεντρική Μακεδονία: Στα αγροτικά μπλόκα στην Κεντρική Μακεδονία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ




