Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόνι Τάιλερ: Και playback και ξέχασε τα λόγια στο «Total Eclipse of the Heart» - Χαμός στο Twitter

Μπόνι Τάιλερ: Και playback και ξέχασε τα λόγια στο «Total Eclipse of the Heart» – Χαμός στο Twitter

Η Μπόνι Τάιλερ δέχτηκε έντονη κριτική στα social media για την εμφάνισή της και την ερμηνεία του «Total Eclipse of the Heart».

Με το «Total Eclipse of the Heart», ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια της, να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά, η εμφάνιση της Μπόνι Τάιλερ να το ερμηνεύει playback και να ξεχνά τα λόγια έτυχε έντονης κριτικής στα social media.

Με αφορμή τη 40ή επέτειο του «Total Eclipse of the Heart», η θρυλική τραγουδίστρια Μπόνι Τάιλερ μίλησε στην εκπομπή «This Morning» για την εκτέλεση και την ηχογράφηση του θρυλικού τραγουδιού. Όταν τη ρώτησαν αν το πιστεύει πώς πέρασαν 40 χρόνια, η αγαπημένη τραγουδίστρια σημείωσε πως αισθάνεται 40 ετών.

Επισήμανε ακόμα πως το κοινό αγαπά τα παλιά τραγούδια όπως το «Total Eclipse of the Heart» και το «Holding Out for a Hero», με το πρώτο να έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube.

Αφού επισήμανε πως δεν αγχώνεται και δεν βαριέται να το ερμηνεύει, θυμήθηκε πως είχε οκτάλεπτη διάρκεια μέχρι να μειωθεί στα πέντε περίπου λεπτά. Η δυναμική ερωτική μπαλάντα είχε κυκλοφορήσει με τον πέμπτο δίκο της «Faster Than the Speed of Night» το 1983.

Όταν όμως κλήθηκε να το ερμηνεύσει «Total Eclipse of the Heart», το τραγούδι έπαιζε playback, με το κοινό να απογοητεύεται που δεν απόλαυσε την Μπόνι Τάιλερ σε μια live ερμηνεία του.

Πήραν «φωτιά» τα social media

Οι πιο παρατηρητικοί, ωστόσο, στάθηκαν και σε κάτι ακόμα. Η Μπόνι Τάιλερ φάνηκε σε μια στιγμή να ξεχνά τους στίχους του εμβληματικού τραγουδιού. Φυσικά και τα social media πήραν φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν το περιστατικό.

«Η Μπόνι Τάιλερ ξεχνά τους στίχους ενώ προσπαθεί να μιμηθεί πώς τραγουδά», σημειώνει ένας χρήστης, με άλλον να επισημαίνει πως ήταν «πολύ επώδυνο να το παρακαλουθεί».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024