Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα σενάρια για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Αυτά είναι τα σενάρια για τον αντίπαλο του Ολυμπιακού!

Τα τρία σενάρια για τον αντίπαλο των Πειραιωτών στα πλέι οφ της Euroleague – Φενερμπαχτσέ, Ζαλγκίρις ή Μπασκόνια!

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του απέναντι στην Μπασκόνια και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση την regular season της Euroleague. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στα πλέι οφ, όπου θα δώσει μάχη για την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας, θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα τερματίσει στην 8η θέση.

Ποια θα είναι αυτή; Μετά τα αποψινά αποτελέσματα (σ.σ ήττα της Φενερμπαχτσέ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και νίκη της Μακάμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης), οι πιθανοί αντίπαλοι των Πειραιωτών στα πλέι οφ είναι οι Φενερμπαχτσέ, Ζαλγκίρις και Μπασκόνια.

Η πιθανότερη αντίπαλος, πάντως, τη δεδομένη στιγμή για τον Ολυμπιακό, εάν όλα κυλήσουν ομαλά στα παιχνίδια της Παρασκευής, είναι η Φενερμπαχτσέ των Δημήτρη Ιτούδη, Νικ Καλάθη και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα τρία σενάρια.

  1. Ο Ολυμπιακός παίζει με τη Φενερμπαχτσέ εάν η Ζαλγκίρις νικήσει την Μπάγερν στο Μόναχο και η Παρτιζάν τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι.
  2. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Μπασκόνια εάν η Μπάγερν νικήσει την Ζαλγκίρις, ανεξάρτητα τι θα συμβεί στην αναμέτρηση της Παρτιζάν με τον Παναθηναϊκό.
  3. Ο Ολυμπιακός παίζει με την Ζαλγκίρις, εάν οι Λιθουανοί κερδίσουν στο Μόναχο την Μπάγερν και ο Παναθηναϊκός νικήσει στο Βελιγράδι την Παρτιζάν.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, όταν θα ολοκληρωθεί το δεύτερο μισό της τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague.

Περισσότερα σε λίγο…

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024