Στο τσακ δεν υπήρξε και δεύτερο δυστύχημα στον Άλιμο – Βίντεο ντοκουμέντο
Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης και στοίχησε τη ζωή σε έναν 28χρονο.
Καρμανιόλα φαίνεται πως είναι το σημείο που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 28χρονο Νικόλα στον Άλιμο, καθώς για δευτερόλεπτα και από καθαρή τύχη δεν υπήρξε και δεύτερο δυστύχημα.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε ο Alpha από τη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης, διακρίνεται η στιγμή που ο οδηγός μηχανής που βρίσκεται στην κάθοδο κάνει έναν μικρό ελιγμό και γλιτώνει τη σύγκρουση με ένα λευκό αυτοκίνητο το οποίο προπορευόταν του Smart που ενεπλάκη στο δυστύχημα.
Σύμφωνα με τον Alpha, το Smart φέρεται να παραβίασε στοπ.
Τι έδειχνε βίντεο ντοκουμέντο
Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο που δημοσιοποίησε το notia.gr φαίνεται ο οδηγός του Smart λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση να προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το όχημα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του Smart το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.
Ο οδηγός κατάφερε και βγήκε μόνος του με τη βοήθεια περαστικών, πριν φτάσουν οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα.
- Στον Εισαγγελέα Χανίων ο Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα – Τα τρία τελευταία χρόνια έμενε στην περιοχή
- ΒΗΜΑGAZINO: Τα υπερ-αεροπλανοφόρα επιστρέφουν – Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό ο Μαρινάκης, ούτε τώρα βλέπει κρατική εμπλοκή στις υποκλοπές – «Σε ποια χώρα είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος» ρωτά ο Μάντζος
- Ολυμπιακός: Η ενημέρωση για τους οπαδούς που θα βρεθούν στο Παγκρήτιο
- Υδρογονάνθρακες: Kυρώθηκε η ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας με Chevron & HELLENiQ Energy
- To πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα δεν θα έχουν δημοσιονομικό αντίκτυπο, λέει ο Πιερρακάκης


