Φωτιά στο σπίτι του βουλευτή Κώστα Μάρκου στην Πάτρα
Από την φωτιά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην οικία.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στην Πάτρα για φωτιά σε σπίτι στην περιοχή της Οβρυάς.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε ειδοποίηση για την εκδήλωση φωτιάς στο οίκημα στην οδό Θησέως και έσπευσε στο σημείο με 10 άνδρες και 4 οχήματα.
Οι φλόγες κάλυψαν τη στέγη του σπιτιού αλλά και το εσωτερικό του δεύτερου ορόφου, το οποίο σε λίγα λεπτά έγινε παρανάλωμα και καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς.
Σύμφωνα με το thebest.g, το σπίτι που ανήκει στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι μέσα στο σπίτι την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, ήταν ο ίδιος ο βουλευτής και μέλη της οικογένειάς του.
- Β. Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- LIVE: Άρσεναλ – Έβερτον
- LIVE: Τσέλσι – Νιούκαστλ
- Υποκλοπές: «Σημαντική η έμμεση ομολογία του Ταλ Ντίλιαν» – Τι λέει ο δικηγόρος των θυμάτων
- Ο Ελ Κααμπί υπέγραψε το συμβόλαιο, θέλει να «υπογράψει» και το πρωτάθλημα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Άρης


